Mesut Özil, maç sonrası formasını Jose Mourinho'ya verdi

/ Kaynak: AA
Mesut Özil, maç sonrası formasını Jose Mourinho'ya verdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Chelsea'nin Arsenal'i 2-0 yendiği İngiltere Lig Kupası 4. tur maçının ardından Mesut Özil formasını, Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'ya verdi.

nbsp;Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu nbsp;Mesut Özil, nbsp;kendi sahasında nbsp;Chelsea'ye 2-0 kaybettikleri İngiltere Lig Kupası 4. tur maçının ardından formasını Portekizli teknik direktör nbsp;Jose Mourinho'ya verdi.Özil'in formasını alan formasını Portekizli teknik adam, eski oyuncusuna sarılırken, daha sonra Arsenal tribünlerini selamladı. Son dönemdeki yüksek performansıyla dikkat çeken Özil, maçın ardından ada basına yaptığı açıklamada, "Mourinho'ya formamı verdim çünkü o dünyanın en iyi teknik direktörü ve onu babam gibi seviyorum" şeklinde konuştu.Bu açıklamaların ardından Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger'in değerlendirmede bulunup bulunmayacağı ise ada basınında merak konusu oldu. Jose Mourinho ile Mesut Özil, 2010-13 sezonlarında Real Madrid'te birlikte görev almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...