Kılıçdaroğlu'na sert tepki

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu'na sert tepki

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Bekir Bozdağ, Başbakan Erdoğan hakkındaki açıklamalarından ötürü Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. Bozdağ, "Bu muhalefet değil, ahlaksızlıktır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Başbakan Erdoğan hakkındaki açıklamalarından ötürü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. Bozdağ, "Bu muhalefet değil, ahlaksızlıktır" dedi. nbsp;Twitter hesabından açıklamalar yapan Bozdağ, "Dün cumhuriyetimizin 90'ıncı yılı kutlanırken ve Marmaray açılırken Kılıçdaroğlu, Başbakanımız Erdoğan'a akıl almaz bir iftira yaptı. Hangi din ve ahlak, ülke yönetimine talip anamuhalefet liderine, milletin gözünün içine baka baka iftira etmesine izin verir? Bilen söylesin. Kılıçdaroğlu'nun Başbakanımıza yaptığı iftira, onun ahlak yoksunluğunun bizzat kendi lisanıyla itirafıdır. Bu muhalefet değil, ahlaksızlıktır. Bir yandan ahlak deyip, öte yandan bütün dinlerin ve ahlak anlayışlarının reddettiği ahlaksızlığı bilmek isteyen lütfen Kılıçdaroğluna baksın" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...