- Berberde katliam!
22 dakika önce

Berberde katliam! Pompalı ile gitti önüne geleni vurdu

Kütahya'da, 80 yaşındaki şahıs pompalı tüfekle bir berber dükkanını bastı. Dehşet saçan adam rastgele ateş ederek 2 kişiyi öldürdü. 
 - CHP'den CHP'ye salvo!
34 dakika önce

CHP'li belediyeden eski CHP yönetimine salvo! Milyarlık borç binaya asıldı

Antalya'da CHP'li Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, daha önce ilçeyi yöneten kendi partisinden Başkan Turgay Genç ve yönetimine borçlar konusunda tepki gösterdi. Menderes Dal ve yönetimi, kendinden önceki CHP idaresinden kalan 1 milyar 421 milyon 480 bin 557 lira 58 kuruş borcu, belediye binasına astı.
 - Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde alarma geçiren olay
49 dakika önce

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde polisleri alarma geçiren olay

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde korkuluklara çıkan bir kişi polisi alarma geçirdi. Canına kıymaya kalkışan şahsı ikna etme çabalarının sürdüğü öğrenildi.
 - Ankara trafiğine 1 Mayıs ayarı: İşte kapatılacak yollar
1 saat önce

Ankara trafiğine 1 Mayıs ayarı: İşte kapatılacak yollar

Ankara Emniyet Müdürlüğü, başkentte düzenlenecek 1 Mayıs etkinliği nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
 - Şırnak'ta askeri araç devrildi, şehit ateşi Antalya'ya düştü
1 saat 3 dakika önce

Şırnak'ta askeri araç devrildi, şehit ateşi Antalya'ya düştü

Şırnak’ta askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan 2 askerden abtsubay Mustafa Şen'in acı haberi ailesine ulaştı. Şehit astsubay Şen, yarın memleketi Antalya'da defnedilecek.
 - Adıyaman'da cinayet: Eşi Esra'yı bıçaklayarak öldürdü
1 saat 5 dakika önce

Adıyaman'da cinayet: Eşi Esra'yı bıçaklayarak öldürdü

Adıyaman'da, Ali Y. isimli erkek evli olduğu Esra Y.'yi bıçaklayarak katletti. Kaçan zanlı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
 - Meteoroloji uyardı, o illere dikkat!
1 saat 20 dakika önce

Meteoroloji uyardı, o illere dikkat! Fırtına, sağanak, toz taşınımı alarmı

Meteoroloji'den, son hava durumu tahmin raporu geldi. Raporda ülke genelinde devam edecek kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı için uyarılar belirtiliyor. Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da da toz taşınımı olacağı ifade ediliyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - Sağanağın ardından dolu vurdu, Meteoroloji uyardı
2 saat 39 dakika önce

Sağanağın ardından dolu vurdu, Meteoroloji bir kez daha uyardı

Karabük'te sağanağın ardından etkili olan dolu hayatı felç etti. Yollar göle döndü, iş yerlerini su bastı, Meteoroloji'den ise yeni uyarı geldi.
 - Yer: Erzincan! Mantar toplamaya gitti, dehşeti yaşadı
2 saat 59 dakika önce

Yer: Erzincan! Mantar toplamaya gitti, dehşeti yaşadı

Erzincan'da, kuzeni ile birlikte mantar toplamaya giden Feyaz Doğan dehşeti yaşadı. Ayı saldırısına uğrayan genç, kolundan ve bacağından yaralandı. 
 - Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde dev operasyon
3 saat 12 dakika önce

Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde düzenlenen SİBERGÖZ-36 operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Afyonkarahisar, Nevşehir, Malatya ve İzmir merkezli 23 ilde düzenlenen “SİBERGÖZ-36” operasyonlarında 109 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
 - Kapıda vize uygulamasına 5 ada daha dahil edildi
4 saat 26 dakika önce

Yunanistan'ın, Türk vatandaşlarına ekspres vize uygulaması artık 10 ada için geçerli olacak

Yunanistan'ın, Türk vatandaşlarına 5 Ege adası için başlattığı ekspres vize uygulamasının, bugünden itibaren 10 adada geçerli olacağı açıklandı.
Gündem - Gündem
4 saat 45 dakika önce

İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplandı

Erzincan İliç’te 9 işçiye mezar olan felaketin ardından kurulan Meclis Araştırma Komisyonu toplandı. Komisyon Başkanı ve AK Partili Milletvekili Uslu, "İhmal süreçlerini, bu tür kazaların olmaması için neler yapılması gerekiyor araştıracağız. 'Önce insan, önce çevre, sonra madencilik' mimarisinin oluşmasına da katkı sunmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.
 - Sahile beyaz kum döken işletmeye para cezası
4 saat 48 dakika önce

Bodrum'da sahile beyaz kum döken işletmeye idari cezai işlem uygulandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir işletme, sahile beyaz kum döktü. Bunun üzerine Bodrum Belediyesi zabıtaları işletmeye 106 bin TL idari para cezası uyguladı.
 - Kırmızı ve turuncu kodlu alarm! 21 kent için uyarı yapıldı
5 saat 9 dakika önce

Meteoroloji'den 21 kent için kırmızı ve turuncu kodlu uyarı

Meteoroloji toz taşınımıyla ilgili 17 kent için turuncu kodlu uyarı yayınladı. Mersin, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa içinse kırmızı kodlu uyarı yapıldı.
 - İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi
5 saat 31 dakika önce

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan minik Edanur hakkında ilk açıklama

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan su birikintisine düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer hakkında ilk açıklamada geldi. İmamoğlu, “Sorumluları cezasız bırakmayacağız. Adli makamların da soruşturması devam ediyor” dedi.
Gündem - Gündem
5 saat 34 dakika önce

Sinan Ateş suikastı soruşturması tamamlandı

Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş'in ölümüne ilişkin şüpheli 22 kişi hakkında soruşturma tamamlandı. İddianame Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilirken yurt dışına çıkış yasağı getirilen diğer 17 şüpheli hakkındaki soruşturmanın ayrı bir dosya üzerinden sürdüğü öğrenildi.
Gündem - Gündem
5 saat 35 dakika önce

1 Mayıs’ta kullanımı kısıtlanan toplu taşıma hatları

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün kutlanması için önlemler aldı. Metro, tramvay, metrobüs ve deniz ulaşımında kısıtlamalar getirildi. Amaç, şehirdeki huzur ve güvenliği sağlamak. Önlemler, bayram havasında geçen bir gün için alındı. Şehirdeki toplu taşıma araçlarında yapılan düzenlemelerle vatandaşların güvenliği ve huzuru amaçlanıyor. İşte kısıtlanan toplu taşıma hatları ve yollar...
 - İmam cinayetinin sır perdesi aralandı
5 saat 46 dakika önce

Sabah namazına giderken öldürülmüştü: İmam cinayetinin arkasından sosyal medya husumeti çıktı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde av tüfeğiyle vurularak öldürülen imam ile katil zanlısı komşusu arasında geçmiş dönemlerde sosyal medya paylaşımlarından dolayı husumet yaşandığı öğrenildi. İmam İnci’nin olaydan bir hafta önce sosyal medya üzerinden yaptığı, “Ben yaptıklarımın hesabını Allah’a veririm de sen ağzından çıkan sözlerin hesabını nasıl vereceksin” paylaşımı dikkat çekti.
 - Korhan Berzeg için umut 'istihbarat'ta
5 saat 50 dakika önce

'Sil baştan' incelemelerden de sonuç çıkmadı! Korhan Berzeg için umut 'istihbarat'ta

Balıkesir'de kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait eşya ve kemik parçalarının bulunması sonrası başlayan arama çalışmaları 7'nci günde sonlandırıldı. Olayla ilgili artık istihbari çalışmalara devam edilecek. 
 - 2 yıldır yoğun bakımda tedavi gören asker şehit oldu
5 saat 59 dakika önce

2 yıldır yoğun bakımda tedavi gören asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı 2 yıldır yoğun bakımda tedavi gören Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy'un, şehit olduğunu açıkladı.
 - "Üsküdar Belediyesi, 71 kişiyi işten çıkardı"
6 saat 39 dakika önce

Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesinde 71 kişinin işten çıkarıldığını açıkladı

31 Mart seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanlığı görevini kaybeden Hilmi Türkmen, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in "1 Mayıs'ta Taksim'e. Emeği, adaleti, sömürüden arınmış düzeni savunmak için hep birlikte Taksim'e yürüyoruz." paylaşımını alıntıladı. Türkmen, "Henüz birinci ayın içinde, 'İlk dalga sizsiniz' denilerek işten atılan 71 Üsküdar Belediyesi emekçisi de gelsin mi bu yürüyüşe?" dedi.
Sona Git