Mancini, 'Sneijder'in sakatlığı ciddi olabilir'

/ Kaynak: İHA
Mancini, 'Sneijder'in sakatlığı ciddi olabilir'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Roberto Mancini, Torku Konyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, "İlk yarının ilk 5 dakikası ve son dakikası iyi oynayabildik" dedi.

nbsp;Maçın genelinde konsantrasyon eksikliklerinin olduğunu belirten nbsp;Mancini, "Bunun neden kaynaklandığını bulup çözmemiz lazım. Özellikle konsantrasyon konusunda zamana ihtiyacımız var. Juventus ve Kopenhag karşısında gösterdiğimiz konsantrasyon istediğimiz seviyedeydi. Ama yüzde 70 seviye ne kadar yeterli bilmiyorum" diye konuştu. Galatasaray'da sol bek sorununu hatırlatan İtalyan teknik direktör Roberto Mancini, "Öncelikle bir sol bekimiz yok. Dany, Sabri ve Eboue'den sol bekler oluşturmaya çalıştık. Riera ise yüzde yüz kapasite de değildi ama onu denemeye çalışacağız. Riera'nın formu biraz düzeliyor" ifadelerini kullandı. Oyunun gidişatı ve takım hakkında da değerlendirmelerde bulunan Mancini, "Oyun sistemi konusunda ilk başta bir şeyler anlarsınız. Bizde de biraz öyle olacak galiba. Bizde de biraz karışık oyun içindeki durumlar ama zamanla takım içerisindeki oyun sistemiz oluşacak. Sneijder'in sakatlığı ciddi olabilir. Muslera'nın önümüzdeki günlerde durumunu göreceğiz" şeklinde konuştu.

"SNEİJDER KENDİNİ İYİ HİSSETTİĞİNİ SÖYLEDİ VE ONU OYNATTIM"
Hafta içi antrenmanlarda Bruma ya da Sneijder'den yararlanmak konusunda kendisinin de kafasının karışık olduğunu belirten Mancini, "Bu da bizim bir düşüncemizdi. Sneijder kendini çok iyi hissetti ve onu oynattım. Sneijder'e sordum ve oynamak istediğini belirtti. Eğer bir şüphesi olsaydı, yerine Bruma'yı oynatırdım" şeklinde konuştu.
Geçen haftalara nazaran performanslarının düşük olduğuna değinen sarı-kırmızılı takımın kaptanı Sabri Sarıoğlu, "Oyunun hakimiyetini tamamen elimize geçiremedik. Mücadeleyi bırakmadık ama gol bulduk. İkinci yarı daha çok bastık ve galip bitirdik. Takım arkadaşlarımı mücadelesinden dolayı kutluyorum. İlerleyen haftalarda maçlarımızı iyi oynar ve inşallah daha net skorlar alırız" dedi. Maçın ikinci yarısında Muslera'ya attığı tehlikeli geri pasın sorulması üzerine Sabri Sarıoğlu, Muslera'yı o geri pasta görmediğini itiraf ederek, "Hep çaprazda dururdu. O pozisyonda tam tersdeymiş. O şans pozisyonuydu. Hatam var kabul ediyorum. Muslera'ya o pası atarken bakmadım. Ezbere attım diyebilirim. Futbolda oluyor böyle şeyler önemli olan gol olmaması" açıklamalarında bulundu. Bugün alınan 3 puanın önemine değinen Galatasaraylı futbolcu Eboue, "Taraftarlara teşekkür ediyorum. Bugün bizim için önemli bir 3 puandı. Bu maçı bir kenara bırakıp artık Kopenhag maçına odaklanmamız gerekiyor" diye konuştu. Eboue, defans olarak görevlerinin gol yememek olduğunu hatırlatarak, "Bazen gol yiyebiliyorsunuz. Hocamızla birlikte defansif olarak çalışıyoruz. Umarım ilerleyen zamanda defansta daha verimli oluruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...