Galatasaray seriye bağladı, üst üste 4'üncü galibiyet

Galatasaray seriye bağladı, üst üste 4'üncü galibiyet

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray dün akşam oynadığı Konyaspor maçını da 3 puanla kapatarak üst üste 4. galibiyetini aldı.

Konyaspor önünde ecel terleri dökmesine rağmen kazanan Cim Bom, üst üste dördüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ilk dakikalarına Muslera'nın hataları damga vurdu. Üçüncü hatayı Recep affetmedi, Galatasaray 1-0 geriye düştü. Drogba'nın kafayla yolladığı füze skora denge getirdi, Burak sonucu ilan etti. Sarı-kırmızılı ekip, Kopenhag seferi öncesi moral buldu
BURAK YILMAZ'IN 100'Ü GÜLECEK
Son iki sezonun gol kralı Burak Yılmaz, bu sezon dördüncü golünü Konyaspor'a attı. Süper Lig kariyerinde 190 maçta 99 kez rakip fileleri havalandıran yıldız futbolcu, bir gol daha bulması durumunda 100'ler kulübüne girecek. Burak gol atmakta çok takımın kazanmasının önemli olduğunu söyledi.
KULÜBEDE CAN VAR!
Galatasaray , Kayseri deplasmanı sonrası Konya karşısında da kenardan gelen oyuncusuyla öne geçti. Kayseri maçında Burak'ın skoru 3-2'ye getirdiği vuruşta asisti yapan Emre, ikinci yarıda oyuna dahil olmuştu. Dün ise yine Burak'ın attığı golle pası veren Aydın, 65'te Umut'un yerine oyuna girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...