Aziz Yıldırım, 'Süreç bitmeden gitmeyeceğim'

Aziz Yıldırım, 'Süreç bitmeden gitmeyeceğim'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Aziz Yıldırım, '3 Temmuz süreci tamamlanmadan ve suçlamalar Fenerbahçe üzerinden temizlenmeden bizim görevimiz bitmez'

Fenerbahçe Kulübü'nün bugün başlayacak olan olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa tekrar aday olan mevcut başkan Aziz Yıldırım, "Herkes şunu bilsin ki benim görev sürem 3 Temmuz'dur. Bu süreç tamamlanmadan ve 3 Temmuz'un tüm kanıtları Fenerbahçe üzerinden temizlenmeden bizim görevimiz bitmez, bitmeyecektir " dedi. Yıldırım, "Bu sade bir seçim değil, Fenerbahçe'nin 3 Temmuz'la yüzleşmesidir. Benim yönetim kurulum Fenerbahçe'nin milyonlarca taraftarı, Manisaspor maçındaki kadınlar, meydanları sarı-laciverte boyayanlardır. Çağlayan'da ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nda nöbet bekleyenler ve dualarını esirgemeyenlerdir" ifadelerini kullandı. nbsp;F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, adaylardan Mehmet Ali Aydınlar'a gönderme yaparak, "Zenginler kulübü mantığıyla Fenerbahçe'yi kalkındıracaklarını iddia edenler, Fenerbahçe'yi tanımıyor ve değerlerini bilmiyordur. Fenerbahçe halkın takımıdır. Değerlerimiz seçim malzemesi yapılamaz. Son günlerde 'Demokratik Fenerbahçe' söylemi gerçekleştirdiler. Demokratikleşme, TÜSİAD modeliyle olmaz. Demokratikleşme, 1 milyon üyeyle ve dünyanın her yerindeki milyonlarca Fenerbahçeliyle olur. Fenerbahçe'nin '1 milyar lira veya 500 milyon dolar borcu var' diyorlar. Peki bu 500 milyon doların karşılığında aktiflerinde ne var, ona bakmıyorlar" açıklamalarında bulundu.
"İKİ YÜZLÜ" VURGUSU
Yıldırım, kongrenin diğer adaylar Mehmet Ali Aydınlar, Hulusi Belgü ve Yamen Uzun için hayırlı olmasını dileyerek, zorlu bir göreve talip oldukları için kendilerini tebrik ettiğini söyledi. Aziz Yıldırım, "Şimdi kimlerin Fenerbahçe'ye başkan olması gerekir diye sorduğunuz da en başta iki yüzlü olanların bu kulübü başkan olmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Mehmet Ali Aydınlar (Acıbadem ile anlaşma bozulunca) kulüpten aldığı kombineleri iade edip, ücretini geri aldı. Voleybolculara ödediği paraları da kulüpten tahsil etti. 15 senede 5 kez şampiyon olduk. Üç defa son maçta bizi boğazladılar, etti 8. 15 senede 8, demek ki senede bir şampiyon oluyormuşuz ama müsaade etmediler" diye konuştu.
ÇOCUKTAN OY İSTİYORLAR!
Aydınlar'ın sahibi olduğu hastaneye gelen insanları kayıtlardan bulup kongrede oy istemek için aradığını ileri süren Yıldırım, "Geçen gün Eren diye birini arıyorlar, bir bayan çıkıyor, kongreyle ilgili oy istiyorlar. Aldıkları cevap, Eren 4 yaşında bir çocuk. Allah aşkına yapmayın bunları. Bir aile dostum anlattı, G.Saraylılara bile oy için mesaj çekiyorlar" şeklinde konuştu. Yıldırım, "Son sözüm odur ki, Aziz Yıldırım bir gün F.Bahçeli olmak için değil, bir gün F.Bahçe'yle ölmek için yaşamıştır ve yaşayacaktır" diyerek sözlerini tamamladı. M.EMİN ULUÇ

7'SİNDE TEK ADAYDI BU DEFA RAKİP ÇOK
Bugüne kadar, 7'si Olağan, 3'ü Olağanüstü Genel Kurul olmak üzere geçirdiği 10 kongrenin 7'sine tek aday olarak giren Aziz Yıldırım, 23-24 Mayıs 2009'da Şadan Kalkavan ile yarıştığı kongrenin ardından, başkanlık için yeniden bir adayla yarışa girecek.

NOTLAR:

Katılım yüksekti
Aziz Yıldırım'ın bugün başlayacak seçimli olağanüstü genel kurul öncesi gerçekleştirdiği toplantıya katılım yüksek oldu. Kongre üyelerinin doldurduğu salondaki toplantıyı çok sayıda kongre üyesi de ayakta takip etti.

Gövde gösterisi
Tesisleri tanıtan ve Aziz Yıldırım'ın futbol takımına soyunma odasında yaptığı bir konuşmanın yer aldığı barkovizyon gösteriminin ardından kürsüye gelen sarı-lacivertlilerin başkanı, kongre üyelerince ayakta alkışlandı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Aziz Yıldırım, toplantıda adeta gövde gösterisi yaptı.

Ali Koç da katıldı
Aziz Yıldırım'ın toplantısına başladıktan bir süre sonra eski kulüp yöneticisi Ali Koç da katıldı. Toplantıyı takip etmeye gelen kongre üyelerine 1998 ile 2013 yılları arasında yapılan tesisler, elde edilen sportif başarılar ve ekonomik atılımların anlatıldığı Yıldırım için hazırlanan kitap dağıtıldı.

AYDINLAR'A SORU BOMBARDIMANI
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, konuşmasının bir bölümünü aday Aydınlar'a sorduğu sorulara ayırdı. İşte Yıldırım'ın, cevap beklediği bazı sorular:
2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir? Şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a verecek misin? Fenerbahçe Kulübü 2010-2011 sezonunda şike yapmış mıdır yapmamış mıdır? Seni Fenerbahçelilerin değil de Galatasaraylıların desteklemesi tesadüf müdür? Sen Galatasaray'ın Fenerbahçe başkan adayı mısın? Geçmişteki mesai arkadaşların olan Galatasaraylı Lutfi Arıboğan, İlhan Helvacı ve Ebru Köksal'ı da yeni yönetimine alacak mısın? Eğer başkan olursan, TFF'de yaptığın gibi Galatasaraylılarla el ele vererek Fenerbahçe'yi Galatasaray'a katma projeni hayata mı geçireceksin?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...