Fenerbahçe Kongresinden notlar

Fenerbahçe Kongresinden notlar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, başkan ve yönetim kurulunun seçimi için oy verme işlemi başladı.

Eski genelkurmay başkanlarından emekli Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu, oyuncu Kadir İnanır, tiyatrocu Selçuk Yöntem, şarkıcı Adnan Şenşes, nbsp;Ankaragücü Kulübü'nün eski başkanı Cemal Aydın da kongrede oy kullandı. Bu arada, kongreye dedesiyle birlikte gelen 4 yaşındaki Kerem, dedesini kaybedince divan başkanlığına getirildi. Salonda Kerem'in divan başkanlığına getirildiği, dedesinin gelip alması yönünde anons yapıldı. Anonstan sonra kimse gelmeyince kongre divan başkanı Vefa Küçük, "Bu küçük yavruyu alan olmazsa biz divan olarak kendisini evlat edineceğiz. İlerde Fenerbahçe'ye başkan olarak yetiştireceğiz" diye espri yaptı. Daha sonra Kerem'in, dedesine teslim edildiği öğrenildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...