Pakistan'da cumhurbaşkanının oğluna saldırı: 3 ölü

Pakistan'da cumhurbaşkanının oğluna saldırı: 3 ölü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin'in oğlu Salman Memnun'un hedef alındığı Hub bölgesindeki patlamada, Memnun yara almadan kurtuldu

Pakistan'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin'in oğlu Salman Memnun saldırıdan yara almadan kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre, ülkenin güneybatısındaki Belucistan Eyaleti'nin Hub bölgesinde yol kenarında park edilmiş bir motosiklet üzerine yerleştirilmiş bomba, uzaktan kumandayla patlatıldı.
Polis kaynakları, saldırıda bu bölgede çiftlik evi bulunan ve o sırada olay yerinden geçmekte olan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin'in oğlu Salman Memnun'un hedef alındığını, ancak Memnun'un patlamadan yara almadan kurtulduğunu bildirdi.
Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, Memnun'un konvoyundaki 6 polisin de aralarında bulunduğu 15 kişi yaralandı.
Saldırıyı üstlenen olmadı.
Beluç ayrılıkçı gruplar, yeraltı madeni zengini Belucistan bölgesinin Pakistan'dan ayrılması için bölgede yıllardır bu tip eylemler düzenliyor.
Geçen ay da Turbat bölgesindeki bir şantiyeye ayrılıkçılar saldırı düzenlemiş, 20 işçi hayatını kaybetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...