Taha Duymaz kurtarıldı mı öldü mü? Taha Duymaz son durumu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Taha Duymaz kurtarıldı mı öldü mü? Taha Duymaz son durumu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sosyal medya kullanıcıları Taha Duymaz'ın son durumu hakkında sıkça araştırma yapıyor. Özellikle “Taha Duymaz kurtarıldı mı öldü mü?” sorusu merak konusu oldu. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Hatay'da da büyük yıkımlara sebep olan deprem felaketinde enkaz altında kalan Taha Duymaz’ın son durumu hakkında ablası Semiha Duymaz'dan yeni bir açıklama geldi. Peki, Taha Duymaz kurtarıldı mı öldü mü? İşte Taha Duymaz son durumu…

Enkazda kaldığı öğrenilen Taha Duymaz’ın akıbeti sevenleri tarafından yakından takip ediliyor. “Taha Duymaz kurtarıldı mı öldü mü?” sorusu en çok araştırılan konuların başında geliyor. Kısa sürede insanların sevgisini kazanan genç fenomen Taha Duymaz’ın son durumu hakkında ablası Semiha Duymaz son dakika açıklamasında bulundu. Peki, Taha Duymaz kurtarıldı mı öldü mü? İşte Taha Duymaz son durumu…

Taha Duymaz kurtarıldı mı öldü mü? Taha Duymaz son durumu

TAHA DUYMAZ KURTARILDI MI ÖLDÜ MÜ? TAHA DUYMAZ SON DURUMU

Çektiği yemek videoları ile fenomen olan Taha Duymaz'ın Hatay'da göçük altında kaldığı haberini ablası Semiha Duymaz duyurmuştu. Göz yaşları içinde Taha Duymaz’ın son durumunu açıklayan ablası son gelişmeyi Semiha Duymaz duyurdu. Duymaz “ Herkes çok merak ediyor biliyorum.Ama artık ben de ne yapacağımı bilmiyorum.Sadece çaresizce izliyorum. Dün bir umudum vardı sağ salim dedim ama yeni başlandı çalışmalara. Tek duam kurtulmaları.” İfadelerini kullandı.

ORTAYA İLGİNÇ İDDİALAR ATILDI

1 milyon kişinin takip ettiği ve paylaşımlarıyla milyonlarca kez izlenen Taha Duymaz'ın hayatta olup olmadığı merak konusu oldu. Taha'nın kaldığı evden attığı son storysinde üzerindeki battaniye enkazdan çıkarıldı. Bu görüntü herkesin aklına Taha'ya ulaşıldığını getirirken ailenin açıklama yapmaması sosyal medya kullanıcılarının kafasını karıştırıyor. Enkazın başından paylaşımda bulunan Taha Duymaz'ın ablası genç fenomenden gelecek haberleri umutla bekleyen takipçilerine yeni bilgi vermişti.

Taha Duymaz'ın son durumu hakkında henüz net bir resmi açıklama yapılmadı. Gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...