Harvard Üniversitesinin yaptığı deneye göre belli bir yükseklikten havaya atılan 5 sentlik bir madeni paranın düz bir yüzeyde dik şekilde kalma ihtimali nedir? (Milyoner sorusu)

Düzenleyen:
Harvard Üniversitesinin yaptığı deneye göre belli bir yükseklikten havaya atılan 5 sentlik bir madeni paranın düz bir yüzeyde dik şekilde kalma ihtimali nedir?  (Milyoner sorusu)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Harvard Üniversitesinin yaptığı deneye göre belli bir yükseklikten havaya atılan 5 sentlik bir madeni paranın düz bir yüzeyde dik şekilde kalma ihtimali nedir? Ekranların en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de 60 bin liralık sorunun cevabını herkes aratıyor. Havaya atılan madeni paranın dik şekilde kalma ihtimali yaklaşık olarak nedir? sorusunun cevabı sizlerle...

Havaya atılan madeni paranın dik şekilde kalma ihtimali yaklaşık olarak nedir? sorusunun cevabı haberimizde.Tüm Milyoner severler nefeslerini tuttu. Soruların doğru cevaplarının ne olduğunu merak içinde araştırıyor. Ekranların en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de 60 bin liralık sorunun cevabını haberimizden bulabilirsiniz. Havaya atılan madeni paranın dik şekilde kalma ihtimali yaklaşık olarak nedir? İşte cevabı...

Harvard Üniversitesinin yaptığı deneye göre belli bir yükseklikten havaya atılan 5 sentlik bir madeni paranın düz bir yüzeyde dik şekilde kalma ihtimali nedir?

A) 6.000'de 1
B) 60.000'de 1
C) 600.000'de 1
D) 6 milyonda 1

Doğru cevap: 6.000'de 1

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...