Sarıyer yerel seçim sonuçları 2019! Sarıyer 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Sarıyer Seçim oy oranları öğren

Düzenleyen:
Sarıyer yerel seçim sonuçları 2019! Sarıyer 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Sarıyer Seçim oy oranları öğren

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sarıyer yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Sarıyer yerel seçim sonuçları oy oranları, Sarıyer kim kazandı 31 Mart... İstanbul'un ilçelerinde hangi parti, hangi ittifak önde gidiyor merak ediliyor! Sarıyer yerel seçim sonuçları yasak kalkar kalkmaz sitemizde sizlerle buluşacak! Peki Sarıyer'de durum nedir? Sarıyer belediye başkanı kim oldu? AK Parti adayı Salih Bayraktar ile CHP adayı Şükrü Genç arasında geçmesi beklenen seçimlerin sonucu açıklandığında tg.com.tr'de ayrıntıları bulabilirsiniz. Salih Bayraktar ne kadar oy aldı, Sarıyerde kim kazandı, Sarıyer AK Parti kazandı mı, Sarıyer oy oranları 31 Mart seçimleri, 31 Mart 2019 Sarıyer kim kazandı, Sarıyer seçim sonuçları gibi merak edilenlere dair en doğru ve güncel bilgiler 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonuçları tg.com.tr'de sizlerle...

Sarıyer seçim sonuçları 2019, Sarıyer yerel seçim sonuçları, 31 Mart Sarıyer kim kazandı, Sarıyer AK Parti kazandı mı, Salih Bayraktar ne kadar oy aldı, Sarıyer oy oranları 31 Mart, Sarıyer başkan adayları kimler, Salih Bayraktar kimdir, Şükrü Genç kimdir... 31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen İstanbul ilçelerinin arasında Sarıyer de yer alıyor. Peki Sarıyer yerel seçim 2019 sonuçlarına göre kim önde? 2019 yerel seçimleri sonuçları heyecanla beklenirken Sarıyer oy oranları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Sarıyer belediyesini kim kazandı? Yasak kalkar kalmaz Sarıyer oy oranları, Sarıyer belediyesi kim kazandı gibi merak edilen bilgiler haberimizde olacak...

81 İL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL İLÇELERİ SONUÇLARI

SARIYER YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2019

İstanbul Sarıyer yerel seçim sonuçları 2019 heyecanla bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında detaylara tg.com.tr'den ulaşabilirsiniz...

Sarıyer yerel seçim sonuçları 2019! Sarıyer 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Sarıyer Seçim oy oranları öğren

AK PARTİ SARIYER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SALİH BAYRAKTAR KİMDİR?

Salih Bayraktar, 1960 yılında İstanbul Sarıyer'de dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitimini Sarıyer'de tamamladı. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okudu. Denizcilik, sanayi ve uluslararası ticaret alanlarında girişimcilik faaliyetlerinde bulundu.

Birçok sivil toplum kuruluşunda yönetim kurulu üyeliği bulunan Bayraktar, AK Parti'de Sarıyer İlçe Başkanlığı ve Yeşilay'da Şube Başkanlığı yaptı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Sarıyer yerel seçim sonuçları 2019! Sarıyer 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Sarıyer Seçim oy oranları öğren

CHP SARIYER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞÜKRÜ GENÇ KİMDİR​?

Şükrü Genç, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde 1954 yılında doğdu.

İlköğrenimini Rumelihisarı semtindeki Şair Nigar İlkokulu'nda (1965), orta öğrenimini Emirgan Ortaokulu'nda (1969), lise öğrenimini ise Kabataş Erkek Lisesi'nde (1973) tamamladı.

Boğaziçi Üniversitesi-Temel Bilimler Fakültesi Fizik Bölümü'ne (1974–1975) devam etti. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Bölümü'nden 1982–1983 döneminde mezun oldu.

Öğrenimi süresince Boğaziçi Üniversitesi'nde, mezuniyetinden sonra da Libya'da iki yıl çalıştı. 1985'te askerlik hizmetini yapmak üzere Türkiye'ye döndü. Askerlik hizmetini Tuzla Piyade Okulu'nda yedek subay olarak tamamladı.

Askerliğini bitirdikten sonra Irak'ta bir inşaat firmasında şantiye şefliği ve proje müdürlüğü yaptı. 1987 yılının ikinci yarısında Türkiye'ye döndü ve 2 yıl özel sektörde profesyonel yönetici olarak çalıştı. 1989 yılında kendi şirketini kurdu. Türkiye'de ve yurtdışında, özel sektöre sanayi binaları ve çeşitli inşaat işleri yaptı. İş hayatı yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulundu.

Siyasete 1988 yılında başlayan Şükrü Genç, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) üyelik, ilçe-il-kurultay delegeliği, 1994–1999 yıllarında Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı.

29 Mart 2009 Yerel Seçimleri'nde CHP'nin Sarıyer Belediye Başkan adayı oldu. CHP'nin seçimi kazanmasıyla 3 Nisan 2009 tarihinde Belediye Başkanlığı görevini devraldı.

Evli ve üç çocuk babası olan Şükrü Genç 4 torun sahibidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...