Ümmet Vakfı’ndan Depremzedelere Destek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ümmet Vakfı’ndan Depremzedelere Destek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ülkemizde yaşanan yüzyılın afeti; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Bölgede depremden etkilenen vatandaşlarımız büyük bir acı ile sarsılırken ülkenin geri kalanı yardım için seferber oldu.

Kudüs ve Mescid-i Aksa için uluslararası yardım ve destekleme çalışmalarının öncü kuruluşu Ümmet Vakfı da depremzede vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyaçlarını gidermek üzere hemen harekete geçerek Kızılay İstanbul İl Başkanlığına ve AFAD’a ilk bağışlarını teslim etti. Ümmet Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Haldun Hejazi, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu zor zamanlarda ümmetçe kenetlenmenin ve yardımlaşmanın önemi çok büyüktür. Biz de Ümmet Vakfı olarak halkımızın gösterdiği üstün çaba ile beraber bize emanet ettikleri bağışlarla deprem bölgelerindeki depremzedelere ulaşıyoruz. Rabbimizin yardımı ve halkımızın da katılımı ile bu yardımlarımız ve desteklerimiz artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

Ümmet Vakfı’ndan Depremzedelere Destek

“Ümmet Vakfı Afet Bölgesinde”

İstanbul’dan yola çıkan Ümmet Vakfı acil yardım ekibi, zor şartlar altında büyük bir imtihan veren depremzedelere bağış ve yardımları ulaştırmaya devam ediyor. Depremlerden sonra şehirlerdeki vatandaşlarımızın bir kısmının köylere sığındığını ve 50 hanelik köylerin 300 haneye kadar ulaştığının gözlemlenmesi üzerine deprem bölgesindeki Ümmet Vakfı gönüllüleri, bölgede ulaşılması zor olan yerlere özellikle kırsal bölgede kalan köy ve ilçelerde acil gıda yardımında bulundu.

Ümmet Vakfı’ndan Depremzedelere Destek

Ümmet Vakfı’nın destek olduğu deprem bölgesine acil yardım kampanyası için AFAD’ın https://www.afad.gov.tr/depremkampanyasi2 web sitesinden bağış yapabilirsiniz. Ayrıca DEPREM yazıp 1866’ya SMS göndererek 20 TL destekte bulunabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...