Beşiktaş Torku Konyaspor maçı ne zaman (BJK Konyaspor)

Beşiktaş Torku Konyaspor maçı ne zaman (BJK Konyaspor)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında bugün yapacağı Torku Konyaspor maçını kazanarak, 13. haftadaki Fenerbahçe derbisine moralli çıkmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig 12. haftasında Beşiktaş, sahasında Torku Konyaspor'u konuk ediyor.Süper Lig'de bu akşam nbsp;Beşiktaş, nbsp;Torku Konyaspor'la oynayacağı maçını kazanarak, 13. haftadaki Fenerbahçe derbisine moralli çıkmak istiyor.Beşiktaş nbsp;ile Torku Konyaspor arasındaki karşılaşma saat 20.00'de Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılacak. Beşiktaş'ın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların izleyebileceği karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.Yankaya'nın yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Bahtiyar Birinci yapacak. Siyah-beyazlı takımda Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.Üçer sarı kartları olan Manuel Fernandes, Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm ve Veli Kavlak, Torku Konyaspor ile oynanacak mücadelede kart gördükleri takdirde derbide cezalı duruma düşecek.
KONYASPOR 6 MAÇTIR KAZANAMIYOR
İki takım arasındaki son 3 lig maçı berabere biterken, Torku Konyaspor son 6 randevuda Beşiktaş'ı yenemedi.
Beşiktaş karşısında son galibiyetini 2006-2007 sezonunun ikinci yarısında evindeki maçta 2-1'lik skorla alan yeşil-beyazlılar, daha sonraki 6 lig maçından 3'ünü yitirdi, son 3'ünde berabere kaldı.
Diğer yandan, iki takım arasındaki 24 lig maçından Konyaspor 10'unda gol atamazken, Beşiktaş ise sadece 3'ünde gol yollarında suskun kaldı. nbsp;
BEŞİKTAŞ
Tolga
Serdar
Sivok
Escude
Ersan
Gökhan Töre
Veli nbsp;
Hutchinson
Oğuzhan
Olcay
Almeida
TORKU KONYASPOR
İtandje
Tolga
Erdinç
Selim
Ergün Teber
Mehmet Güven
Recep nbsp;
Ali Çamdalı
Djalma Campos
Erdal
Gekas
STAT: Recep Tayyip Erdoğan
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Özgür Yankaya
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...