Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden o isim

Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden o isim

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının gönüllüler takımından bir isim daha elendi. Adanın en yaşlısı Ertunga kimdir?

Survivor Gönüllülerde bir isim daha elendi. Gönüllüler takımı 6 kişi kaldı. İşte eleme sırasında yaşanan olaylar...Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takım arkadaşlarından birinin ismini yazmak zorunda kaldılar. Yarışmacılardan en fazla oyu alan Ertunga elemeye kalan ilk isim oldu. Halk oylamasında birinci seçilen Yiğit, adadan gitmesini istediği yarışmacının Müge olduğunu söyledi. Ertunga ve Müge'nin halk tarafından kullanılan oy sonucunda Ertunga en az oyu alarak adaya veda etti


ERTUNGA GEMUHLUOĞLU KİMDİR?
Uzun yıllar Amerika'da fitness eğitmenliği yapan Ertunga, tarım ve hayvancılıkla uğraşıyor. Ertunga 1959 yılında dünyaya geldi.
Ertunga Gemuhluoğlu, 1959 yılında dünyaya gelmiştir.Ankara doğumlu olan yarışmacı uzun yıllar Amerika da fitness öğretmenliği yapmıştır.Ertunga şu anda tarım ve hayvanclık ile uğraşmaktadır. 2014 yılında Survivor yarışmasında Ünlüler takımında; Oyuncu Tolga Karel, Futbolcu Ahmet Dursun, Voleybolcu Duygu Bal, Atlet Merve Aydın, Oyuncu İsmail Baki Tuncer,oyuncu Eda Özerkan, Şarkıcı Gökhan Keser, Futbolcu Serenay Aktaş var. Gönüllüler takımında ise; Model Samanta Mendes, model ve oyuncu Akın Saatçi, Müge Üzel, Sahra Işık ve Berna Canbeldek, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Ekrem Toraman, Ertunga Gemuhluoğlu ve Mert Palavaroğlu var.



SURVİVOR'DA BİR İLK YAŞANDI
Star TV ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor'da dğn gece bir ilk yaşandı. Yarışmacı Turabi'nin sürprizi herkesi şaşırttı. Star TV'de Acun Ilıcalı'nın yönetimindeki Survivor'ın 7. sezonunun dün geceki bölümünde Gönüllüler takımında, yarışmanın çok konuşulan isimlerinden Turabi, ödül oyunu zaferinden sonra takım arkadaşlarına güzel sürprizler yaptı.




TURABİ KAFE'DE TAVLA KEYFİ
Turabi, Gönüllüler takımının keyifli zaman geçirebilmeleri için "Turabi kafe" adını verdiği bir mekan yaptı. Açılışı arkadaşlarıyla yapan Turabi, bunun yanında bir de tavla sürprizi yaptı.





SURVİVOR'U KARIŞTIRAN İSİM SAHRA!
Survivor Gönüllüler takımında geçen hafta yaşanan Berna ve Sahra tartışma kavgaya dönüşmüş ardından Berna, Sahra'ya saldırarak yarışmadan diskalifiye olmuştu. Bu hafta ise Sahra'nın birinci olan Yiğit'e yakınlık göstermesi bardağı taşıran son damla oldu. Bu harekete kızan Turabi, ada konseyinde Sahra'nın ismini yazdı.


ACUN ILICALI'DAN AYAR
Acun Ilıcalı Gönüllüler takımını, böyle bir yarışmacıyı kaybettikleri için eleştirdi. Berna'nın gitmesinden sonra Gönüllüler takımının hiç bir oyunu kazanamadığını söyleyen Acun Ilıcalı, sağlam duramadıklarını söyledi. Sahra'nın savunmaya geçmesi üzerine ise Acun Ilıcalı "Aranızda Berna şöyle, Berna böyle diye konuşuyorsunuz, Berna bunları duyuyor, gelip soru sorunca, sen işine bak diyorsun. Ama kız hakkında konuşuyorsun. O kızın bu hale gelmesinde senin payın var." diyerek sert bir şekilde tepkisini ortaya koydu. Turabi'de Acun Ilıcalı'nın sözlerine destek vererek, "Bende olsam vururdum, Berna delikanlı kız" dedi. Acun Ilıcalı , Berna'nın önemli bir yarışmacı olduğunu söyleyerek, hiç bir oyunu kazanamamalarını buna bağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...