Çanakkale'den acı haber! Bir başçavuş daha şehit edildi

Çanakkale'den acı haber! Bir başçavuş daha şehit edildi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye şehit haberleriyle sarsıldı.Dün kendisini ikaz eden astsubayı şehit eden zanlı kaçarken,kendisini yakalamaya çalışan bir astsubayı daha şehit etti.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde dün akşam aile içi şiddet olayına müdahale eden astsubayı şehit eden katil zanlısı, kendisini yakalamaya çalışan bir astsubayı daha şehit etti. nbsp;Eşini dövmeye başlayan 46 yaşındaki Yakup A., olaya müdahale eden Biga Jandarma Bölük Komutanlığı'nda görevli astsubay başçavuş İlhan Yıldız'ı şehit edip kayıplara karıştı. Bunun üzerine jandarma timleri operasyon başlattı.

Akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Yakup A., kendisini yakalamaya gelen ekibe de pusu kurdu. nbsp;Saat 03.00 sıralarında Yakup A.'nın açtığı ateş sonucu göğsüne isabet eden mermi neticesinde Astsubay Başçavuş Ömer Yanar (41) da şehit oldu. Yakup A. yine kaçtı.

Başçavuş Yanar'ın cenazesi, Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından tekrar kaçan Yakup A'nın yakalanması için bölgeye Jandarma Özel Harekat Timi gönderildi. Bölgede araştırmalar sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...