5 kıtada yayınlanan gazeteden Erdoğan için "özel sayı"

/ Kaynak: AA
5 kıtada yayınlanan gazeteden Erdoğan için "özel sayı"

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Arap dünyasının önde gelen gazetelerinden El-Kuds El-Arabi gazetesi cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Erdoğan hakkında özel sayı yayınlandı.

25 yıldır yayın hayatında olan ve 5 kıtada yayınlanan Londra merkezli El-Kuds El-Arabi gazetesinin haftalık özel sayısında Başbakan Erdoğan'ın balkon konuşması yaptığı esnadaki fotoğrafına kapak sayfasına taşınırken, Gazete, "Erdoğan'ın Seçimi Kazanmasının Ardından Türkiye'nin Geleceği" başlığı altında 9 tam sayfa Erdoğan'ın yapmayı istediği icraatlara yönelik tahminlere, bunların Türkiye'nin geleceğine yönelik muhtemel yansımalarına yer verildi. nbsp;


Bunun yanı sıra gazete Erdoğan döneminde "Türkiye ve Yeni Finansal Müttefiki", nbsp;"Türkiye: İslam ve Demokrasi", "Erdoğan: Hz. Yusuf'un Kuyudan Çıkışı ve Yeni Türkiye'nin İnşası" başlıklı makaleler ve çocukluğundan, cumhurbaşkanı seçilmesine kadar giden süreçte Başbakan Erdoğan hayatı yer aldı. nbsp;


Londra'dan tüm Arap dünyasına seslenen gazete, özel sayısında ayrıca, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmasının Arap ülkelerinde ve dünyadaki etkilerine ilişkin yazı dizisi yayınlayarak, Katar-Türkiye ilişkilerine odaklandı. Gazete ayrıca, Başbakan Erdoğan'ın galibiyetinin Suriyeli mülteciler üzerine etkisini, "Erdoğan, Türklerin Cumhurbaşkanı ve Suriyeliler Başarısını Kutluyor, Yönetimde Kalmasından Memnun" başlığıyla verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...