Yıldız Tilbe'ye 'Ne içiyorsun' diye sorulunca...

Yıldız Tilbe'ye 'Ne içiyorsun' diye sorulunca...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe Twitter hesabından kendisine sürekli 'Ne içiyorsun' gibi gelen sorulara sonunda isyan etti. İşte Tilbe'nin o açıklaması.

Yıldız Tilbe'nin nbsp;tweeti şöyle; Artık uyuşturucu madde kullanmadığını belirten Yıldız Tilbe, böyle isyan etti: nbsp;Ben hiçbir şey içmiyorum. Sigara içiyorum. Onu da bırakmaya çalışıyorum . Şu 'Ne içiyorsun' sorusundan gına geldi hiçbir şey içmiyorum. 'İnsanın adı çıkacağına canı çıksın' diye boşuna dememişler. Ben yediği naneyi saklayan tiplerden değilim. Sulu kuru hiçbi şey içmiyorum. İşte içmiyorum Günahıma giriyorsunuz bazılarınız... Allah'tan korkun! Zamanında yaptığım bir hatay inkar etmediğim için üzerime yapıştı kaldı. Yeter artık!


YILDIZ TİLBE KİMDİR?
İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde gecekondu mahallesinde doğmuş olan Yıldız Tilbe ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap edilmiştir. Annesinin adı Altun, babasının adı Ali'dir. Tilbe'nin kendi sözleriyle; babası Ağrılı bir Sünni Kürt, annesi ise Tuncelili bir Alevi Kürt ve Zazadır. Babası Ali Tilbe mevsimlik işçiydi. Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalmıştır. Çok küçük yaşlardan beri şarkı söylemeye başlamıştır.18 yaşından önce evlenmiştir. Evliliğinden "Sezen Burçin" adında bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Daha sonra 5 yıl evli kaldığı Güngör Karahan'dan ayrılmıştır. Sonraları İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başlamıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...