Vali Mutlu'ya şaşırtan soru, 'Twitteri yine aktif kullanacak mısınız?'

/ Kaynak: AA
Vali Mutlu'ya şaşırtan soru, 'Twitteri yine aktif kullanacak mısınız?'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'na veda ziyaretinde bulunan Vali Mutlu, çıkışta 'Twitteri yine aktif kullanacak mısınız?' sorusuna ne dedi?

Merkez Valiliğine atanan Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Mutlu'yu, protokol kapısında Hadi Salihoğlu ile İstanbul Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan karşıladı.
Yaklaşık bir saat adliyede kalan Mutlu'yu, ziyaretinin ardından Salihoğlu ve Ayan uğurladı. Mutlu'ya, adliyeden ayrılırken çiçek verildi.
Burada bekleyen gazetecilere açıklama yapan Mutlu, İstanbul'da veda ziyaretlerini sürdürdüğünü söyledi. Bugün de Salihoğlu ve Ayan'ı ziyaret ettiğini belirten Mutlu, "Kendileri çok kıymetli, birlikte mesai yaptığımız arkadaşlarımız. Bundan sonraki görevlerinde onlara da başarılar dilerken onlar da sağolsunlar bize bundan sonraki hayatımıza aynı güzel temennileri ilettiler" dedi.
Mutlu, İstanbul Valiliği görevini 25 Eylül'de devredeceğini söyledi.
Vali Mutlu'ya şaşırtan soru, 'Twitteri yine aktif kullanacak mısınız?'
- "Twitteri yine aktif kullanacak mısınız?"
Gazetecilerin, "Twitteri yine aktif kullanacak mısınız?" sorusu üzerine Mutlu, "Tabii ki. Sosyal medya aslında iletişim araçlarından biri. Kamu görevleri itibarıyla da bunun faydalarını zaman zaman elbetteki görüyoruz. Biraz kendi özeliniz de oluyor sosyal medya. Dolayısıyla görevde olmak veya olmamak da çok önemli değil. Sosyal medyada takipçilerimiz de var. Elbette zaman zaman gene duygularımızı paylaşacağız. Kendimize göre birtakım değerlendirmelerimiz olur. Yani takipçilerimizi üzmeyeceğiz. Onlara selam ediyorum, siz de paylaşırsınız" ifadelerini kullandı.
Vali Mutlu, açıklamanın ardından adliyeden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...