İstanbul'da FIRTINA!

İstanbul'da FIRTINA!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Meteoroloji kuvvetli fırtına konusunda uyarmıştı ki şu sıralar İstanbul'u etkisi altına aldı. Taksim'de bir inşaat iskelesi çöktü, işte son gelişmeler...

İstanbul'da fırtına iskeleleri devirdi, yaralılar var nbsp;- son gelişmeler...Meteoroloji bugün ve akşam saatlerinde İç Anadolu'nun Doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun Kuzey kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiğinin bu nedenle oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli olunması konusunda uyarısında bulunmuştu ki o uyarı şuan itibarı ile yüzünü gösterdi. Taksim'de fırtına nedeniyle 10 katlı bir inşaatın iskelesi çöktü. İskele altında kalan 2 kişi yaralanırken, Cumhuriyet Caddesi çift yönlü trafiğe kapatıldı.İstanbul'da etkili olan fırtına hayatı felç etti.
İstanbul'da FIRTINA!
Fırtına nedeniyle Taksim Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan 10 katlı inşaatın iskelesi çöktü. İskelenin altında kalan 2 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaşanan olay nedeniyle Cumhuriyet Caddesi çift yönlü trafiğe kapatıldı.

Sultanbeyli'de de fırtına bir inşaatın paravanlarını uçurdu; ilk belirlemelere göre 2 işçi yaralandı. nbsp; nbsp;
İstanbul'da FIRTINA!
Öte yandan İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 15.00'de Kadıköy-Yenikapı-Armutlu-Armutlu-Bursa deniz otobüsü seferi yapılamadı.Saat 18.30'daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma ve 18.40'taki Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü seferleri ile yarın 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferi DE iptal edildi.
İnşaattan ilk kareler:
İstanbul'da FIRTINA!
İstanbul'da FIRTINA!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...