Gül ve Cemal yakınlaşacak mı?

Gül ve Cemal yakınlaşacak mı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Güzel Köylü'nün son bölümünde neler yaşandı. Güzel Köylü yepyeni bölümüyle Çarşamba akşamı Star'da.

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Güzel Köylü'nün son bölümünde neler yaşandı. Güzel Köylü yepyeni bölümüyle Çarşamba akşamı Star'da.Acaba Güzel Köylü'nün 18. bölümünde neler olacak? ayrıntılar haberimizde. Gündeme bomba gibi düşen dizinin son bölümünde Cemal ise Gül'ün kendisini hiç tanımadığını düşünmektedir. Gül, Kamuran'ın kışkırtmasıyla ciddi anlamda bir kavgaya karışır.Gül, Kaan'dan dolayı nbsp;Cemal'le tartışmıştır. Üstelik Cemal'i suçlamıştır. Ancak nbsp;Cemal'e haksızlık yaptığını anlayınca geri dönülmez bir yola girdiğini anlar ve ne yapacağını bilemez. nbsp;Öte yandan Cemal ise Gül'ün kendisini hiç tanımadığını düşünmektedir. nbsp; Üstelik Gül, Cemal'e karşı nbsp;hırçınlaşmaya başlamıştır. nbsp;Gül, Kamuran'ın kışkırtmasıyla nbsp;ciddi anlamda nbsp;bir kavgaya karışır. Buna tanık olan Cemal ise bu kez Gül'e karşı tavır alır. Gül ve Cemal gitgide uzaklaşmaya başlamıştır. Bu arada nbsp;Kaan'ın yaralanması da Kaan ve Gül'ün yakınlaşmasına neden olur. Bu yakınlaşma Gül açısından nbsp;arkadaşçadır ancak Kaan bunu yanlış anlar ve umutlanır.Cemal ise artık köyde duramayacağını anlar ve köyü terk etmeye karar verir. nbsp;Bundan haberi olan Gül, Cemal'i durdurmak için harekete geçer.

Güzel Köylü son bölüm için tıklayınız


Gül ve Cemal yakınlaşacak mı?


Gül ve Cemal yakınlaşacak mı?


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...