Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol ilk kez böyle görüntülendi!

Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol ilk kez böyle görüntülendi!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yaklaşık 10 aydır birliktelik yaşayan Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol çifti bir avm çıkışında görüntülendi. Çift ilk kez el ele görüntülendi

Arda Turan ile yollarını ayırdıktan sonra İbrahim Çelikkol ile birlikteliğe yelken açan güzel oyuncu Sinem Kobal erkek arkadaşı ile sinema keyfi yaptı. İlişkilerini nikah masasına taşımayı planlayan İbrahim Çelikkol ve Sinem Kobal Kanyon'da görüntülendi.


EL ELE ÇIKTILAR
İlişkileri doludizgin devam eden ünlü çift, önce Gina'da birer kahve içti daha sonra da sinemada Dracula filmini izledi. Çift, filmi izledikten sonra Kanyon'dan el ele çıktı. Bu sezon 'Reaksiyon' dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, İstanbul'un Fethi'ni konu alan 'Fetih 1453' sinema filminde rol almıştı.
Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol ilk kez böyle görüntülendi!


SİNEM KOBAL VE İBRAHİM ÇELİKKOL BİRLİKTE BAYRAM TATİLİNE ÇIKMIŞTI
Çekimlerden arta kalan zamanlarını birlikte geçiren Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol, bayramda da Dalaman tatiline çıktı. Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol, baş başa bayram tatiline çıktı. "Gönül İşleri" adlı yeni dizi için kamera karşısına geçen Kobal ile "Reaksiyon"da başrol oynayan Çelikkol, Kurban Bayramı nedeniyle çekimlere ara verilmesini fırsat bilip soluğu Dalaman'da aldı.Yoğun çalışma tempoları nedeniyle son dönemde bir araya gelememekten yakınan ikili, havalimanında özel araç kiralayarak tatilin startını verdi.Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol, gözlerden uzak bir tatil için Dalaman'ı tercih etti. nbsp;


Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol ilk kez böyle görüntülendi!



ANNEDEN ONAY GELDİ
Müstakbel kayınvalidesi Nuray Kobal'dan da onay gelmişti, Anne Kobal, Çelikkol'u sosyal medyadan takibe başlamıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...