Sil Baştan dizisi neden yayından kaldırıldı?

Sil Baştan dizisi neden yayından kaldırıldı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Sil Baştan, Paramparça dizisinin yayına gelmesiyle yayından kaldırılacağı öğrenildi.

STAR TV'nin iddialı yapımları arasında gösterilen 'Paramparça' geri sayıma başladı. Sil Baştan dizisi ise kısa süre sonra yayından kaldıralacak.


NURGÜL YEŞİLÇAY YENİ BİR SAYFA AÇMAYI PLANLIYOR
Başrolünü Erkan Petekkaya ile paylaşan Nurgül Yeşilçay'ın kaldırılan dört dizisinden sonra, bu projeyle yepyeni bir sayfa açmayı planladığı haberleri basında yer almıştı. Yeşilçay'ın oynayacağı yapımın ekranlara gelmesiyle Gani Müjde'nin dizisi Sil Baştan'ın yayından kaldırılacağı iddia edildi.


DİLARA'NIN BİR DİZİSİ DAHA TUTMADI
Sil Baştan'ın başrol oyuncusu Dilara Gönder, NTV'de spor haberleri sunarken, oyunculuğa transfer olmuş daha önce de rol aldığı ilk dizisi yayından kaldırılmıştı.


SİL BAŞTAN DİZİSİ KONUSU
Star'ın başrollerini Emre Kınay, Dilara Gönder, Murat Dalkılıç, Sergen Yalçın, nbsp;Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer, Cenk Ertan, Önder Açıkbaş, Tuna Orhan ve çiçek Dilligil'in paylaştığı, yapımcılığını Tükenmezkalem Film'in üstlendiği, senaryosu Gani Müjde'ye ait ve yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu'nun yaptığı Sil Baştan Cumartesi izleyici ile buluştu. Sekiz yetişkin yıllar sonra okul hayatına geri dönerse! nbsp;
nbsp;
İzzet Ünver Yatılı Anadolu Lisesi'nin 100. Yıl kutlaması için düzenlenen törene gelenleri bekleyen büyük bir sürpriz vardır. Okulun eski sekiz öğrencisinin velileri, zamanında bir öğretmene verdikleri parayla okulu geçmelerini sağlamışlardır. Kutlama gününde ortaya çıkan bu gerçek ile ortalık bir anda karışır. nbsp;
nbsp;
Tüm medyada yayılan haber ile bir kriz ortamı oluşmuştur. İçlerinde Milli eğitim Bakanı'nın da yer aldığı skandal devletin verdiği karar ile son bulacaktır. Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre; bu sekiz kişi son sınıfı tekrar okuyacaktır. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...