Emanet dizisinde kriz! Herkes onlardan rahatsız oluyor

Emanet dizisinde kriz! Herkes onlardan rahatsız oluyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fox'un sevilen dizisi Emanet'de kriz yaşanıyor... Dizi setine köpeklerini getiren Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz arasında tartışma çıktı

Sert imajı ile tanınan Mehmet Akif Alakurt, sete Alman kurdu cinsi köpeğini getirmesiyle Özlem Yılmaz da kendi köpeğini getirdi. Sette ortalık karıştı. Mehmet Akif Alakurt, sete Alman kurdu cinsi köpeğini, partneri Özlem Yılmaz da Terrier cinsi köpeğini getirince ikili köpekleri yüzünden tartışıp küstü. Emanet dizisinin setinde başrol oyuncuları arasında köpek kavgası çıktı. Dizide Üsteğmen Fırat karakterini canlandıranMehmet Akif Alakurt, çok sevdiği Alman kurdu köpeğini çekimlerin yapıldığı Kapadokya'ya getirdi. Sete köpeğiyle gelen bir başka isim ise dizinin diğer başrol oyuncusu Özlem Yılmaz oldu.
EKİP RAHATSIZ OLDU
Sette sürekli havlayan iki köpek, dizi ekibini rahatsız etti. Asıl kriz ise başrol oyuncuları arasında patlak verdi. Alakurt, rol arkadaşı Yılmaz'a Terrier cinsi köpeğinin iyi eğitilmediğini, kendi köpeğinin ise mükemmel bir eğitim aldığını söyleyince Yılmaz'ın tepkisini çekti. Tartışan iki oyuncu bir süredir konuşmuyor.


EMANET DİZİSİNDE BU HAFTA
Ekrem artık her şeyi göze almıştır. Zelal artık istemese de Ekrem'in karısı olmaya mecbur bırakılmıştır. Konakta kimse Zelal'in sesini duymaz. Zelal'in gerçeklerle yüzleşeceği gün gelmiştir. Ta ki o güne kadar… Fırat'ın babası kalp krizi geçirmiştir.Durumu kritiktir. Bedri komutan artık öleceğini biliyordur.Bedri komutanın taşıdığı büyük sır ortaya çıkacak mıdır? Fırat gerçek babasının kim olduğunu öğrenecek midir?
Emanet dizisinde kriz! Herkes onlardan rahatsız oluyor


MEMHET AKİF ALAKURT KİMDİR?
Mehmet Âkif Alakurt (d. 23 Temmuz 1979, Ordu), 1.90 boyunda model, oyuncu. Aslen Fatsalıdır. İlk ve orta öğretimini İstanbul'da tamamladıktan sonra model olmaya karar verdi. Annesinin yardımıyla modelliğe Neşe Erberk'in ajansına girerek başladı. 1998 yılında "Gelecek Vaat Eden" ve "Türkiye Prensi" unvanlarını aldı. 2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasına girdi ve 1. oldu. Yine aynı sene Dünya 2.'si oldu[1]. 2001 yılında Kanal D'de yayınlanan "Kırık Ayna" dizisi ile oyunculuk hayatına başladı. 2008 yılında yayına giren Adanalı dizisinde Maraz Ali rolüyle büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur. 2011 yılında atv'de Reis dizisinin Murat karakterini canlandırmıştır. nbsp;
Mehmet Akif Alakurt 2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasını kazanmış ve Türkiye'ni uluslararası alanda temsil etmeye hak kazanmıştır.Bunun hemen ardından sonra 2001 yılında Best Model of The World yarışmasında ikincilik kazanmıştır.Bu başarılar sayesinde bir çok dizi yönetmenlerinden teklifler almış ve oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2003 yılında Kırık Ayna filminde Ali Kirman Koçoğlu rolünü canlandırmıştır
Emanet dizisinde kriz! Herkes onlardan rahatsız oluyor
ÖZLEM YILMAZ KİMDİR?
Özlem Yılmaz (d. 17 Temmuz 1986, İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Aslen Rizeli olan Özlem Yılmaz doğma büyüme İstanbullu. Doğduğu ve büyüdüğü yer ise Bakırköy. Özlem Yılmaz ilk öğretim yıllarını Kartaltepe İlköğretim Okulu'nda geçirdi ve ilk okuldan sonra kolejde okumaya başlayan oyuncu Kültür Kolejinde eğitimine devam etti. Lise yılları ise Ataköy Cumhuriyet Lisesinde geçti. Özlem Yılmaz eğitimini bittirdikten sonra çocukluğundan beri hayali olan mesleği yani oyunculuk için eğitim aldı. Merakı, yeteneği ve ilgisi herkes tarafından biliniyordu, sinema ve tiyatro eğitimi almak üzere Müşfik Kenter'den özel ders almaya başladı. Maalesef kısa bir süre sonra oyuncu babasını kaybettiği için çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı. Bir yıl sonra eğitimine kaldığı yerden devam etmek için Müjdat Gezen Sanat Okuluna girdi ve oradan 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu. Misak Toros'un Özlem Yılmaz'ın yaşamında büyük bir yeri vardır. Misak Toros Özlem Yılmaz'ı ilk dizi görüşmesine yönlendiren kişidir. Misak Toros aynı zamanda oyuncunun okuldaki hocasıdır. Ayrıca Özlem Yımaz yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği Karaoğlan adlı filmle sinemaya merhaba diyor. Başrollerini Özlem Yılmaz(Prenses Cise) ve Volkan Keskin'in paylaştığı Karaoğlan filmi 11 Ocak 2013 te beyaz perdede gösterime başlıyor.
Emanet dizisinde kriz! Herkes onlardan rahatsız oluyor



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...