1 erkek 1 kadın 2 çocuk yeni bölüm 22 Kasım

1 erkek 1 kadın 2 çocuk yeni bölüm 22 Kasım

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sevilen komedi dizisi 1 erkek 1 kadın 2 çocukta yeni bölümde yine kahkaha tufanı esecek. 1 erkek 1 kadın 2 çocuk yeni bölüm bu akşam Fox Tv'de

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 19. bölümü bu gece izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Ozan ve Zeynep çifti sanat galerisine giderek sanata doydu.Sevilen ikili Zeynep ve Ozan bu hafta başka bir telaş içine girdi. Saat 23.45'de Fox TV'de ekranlarda olan 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk dizisinin 19. bölümünde doğmamış bebeğe baby shower partisi için tonla para harcayan Ozan ve Zeynep'in yaşayacağı komik anlar sevenlerine keyifli anlar yaşattı.

Demet Evgar ve Emre Karayel'in başrollerini paylaştıkları 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 19. bölümünde renkli maceralar yaşandı. Yeni bölümde Zeynep doğacak olan ikizleri için baby shower partisi düzenlemeye karar verirken, Ozan bu durumdan hiç hoşnut kalmadı. Bebeklerin doğmadan parti verilmesinin iyi bir fikir olmadığını düşünen Ozan ve parti için heyecanlı olan Zeynep'in gecesi keyif dolu bitti. Uzun zamandır dışarda bir etkinlikte bulunmadıklarını farkeden sempatik çift bir plan yapmaya karar verdi. Sanat galerisine gitmek isteyen Zeynep tarafından zorla sanat galerisine götürülen Ozan sanata doydu.

Çocuklar için oda düzenlemeye karar veren Ozan ve Zeynep yeni bir çocuk odası takımı alırlar. Evi bebekleri için yeniden dizayn etmeye karar veren çiftin aldığı yeni mobilyalar ve evin bebekler için güvenli hale getirilmesi için verdiği uğraşlar izleyiciye komik anlar yaşattı.

1 ERKEK 1 KADIN 2 ÇOCUK 21. BÖLÜM FRAGMANI nbsp;

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk, Bando Yapım tarafından yapılıp sırasıyla TürkMax, Star TV ve FOX'ta yayınlanan Türk komedi dizisi. Dizi, temel olarak Zeynep ve Ozan arasındaki ilişki ve yaşadıkları hayat üzerine kurgulanmıştır. Zeynep karakteri Demet Evgar, Ozan karakteri ise Emre Karayel tarafından canlandırılmaktadır.2008 yılında 1 Kadın 1 Erkek adıyla TürkMax'te yayın hayatına başlayan program 2012 yılında ise Star TV'ye transfer olarak Bir Erkek Bir Kadın adını almıştır.8 Aralık 2013 tarihindeki 375. bölümüyle final yapan[3] dizinin yeniden yayınlanması gündeme gelmiş[4], Demet Evgar da attığı bir tweet ile çekimlerinin Ağustos 2014'te başlayacağını ve yeni yayın sezonunda FOX'ta yayınlanacağını belirtmiştir. Ayrıca dizinin adının 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk olarak değiştiği de açıklanmıştır. Dizi 388. bölümden (FOX döneminin 13. bölümü) itibaren ise 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk olarak ekranlara gelmiştir.

Konu

Zeynep ve Ozan 9 yıldır birlikte yaşamaktadır. Zeynep sürekli evlilik hayalleri kuran, romantizm düşkünü bir kadındır. Ozan ise sürekli cinselliği düşleyen ve romantizmden nefret eden bu yüzden de evlenmeyip birlikte yaşamayı sürdürmeyi düşünen bir erkektir. Bu iki kişinin başından geçen olaylar, yaşadıkları maceralar konu bütünlüğünün sağlandığı skeçler olarak aktarılmaktadır.Kadınlarla erkekler arasındaki ilişkilerin komik ve samimi bir üslupla anlatıldığı programda hayattan gündelik olaylar işlenmektedir. Zeynep ve Ozan çiftini merkez alarak insanların gündelik hayatı işlenen yapımda olaylar ev içinde, arabada, alışverişte, kayınvalidenin evinde, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçmekte; dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumları özgün, çok cesur ve doğal bir tarzla işlenmektedir. Karakterlerin birbirinden zıt duygusal dünyaları ve aralarındaki ufak tefek çekişmeler programın mizahi yönünü ortaya çıkarmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...