Galatasaray'da istifa sesleri

Galatasaray'da istifa sesleri

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Trabzonspor'a sahasında 3-0 mağlup olan Galatasaray Teknik Direktörü eleştirilerin hedefi oldu

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonunda 10.hafta karşılaşmasında haftanın en önemli mücadelesinde Galatasaray kendi sahasında Trabzonspor'u ağırladı ve kendi saha ve seyircisi önünde Bordo Mavili ekip'e 3-0 mağlup oldular. Galatasaray tribünleri Prandelli'yi bu mağlubiyet sonrasında istifaya çağırırken haftanın en önemli karşılaşmasında tek sevinen taraf Bordo Mavili takım oldu. Spor Toto Süper Lig'de puan cetvelinde bu galibiyet sonrasında 5. sıraya yükselen Trabzonspor puanını da 15 yaparak zirveye bir adım daha yaklaştı.

Kötü Sonuçlar Devam Ediyor

Galatasaray'lı taraftarların memnun kalmadığı futbol ve sonuçlar her geçen gün Sarı Kırmızılı camiada huzursuzluk olmasına devam ediyor. Önce Şampiyonlar Ligi yenilgileri ve sonrasında ligde alınan yenilgiler ile bir anda kötü sonuçlar almaya başlayan sarı kırmızılı takım önümüzdeki hafta ise Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 11.haftasında Gaziantepspor deplasmanına konuk olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...