Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi!

Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Amerika'ya yerleşeceği iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer'le Paris'e giderken görüntülendi. Tatlıtuğ Amerika'ya yerleşecek mi? İşte cevabı

Amerika'ya yerleşmeyi planladığı hatta nbsp;Hollywood'da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek istediği konuşuluyordu. Paris'e gitmeden önce havaalanında görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ bu söylentilere yanıtı geciktirmedi.


TATLITUĞ AMERİKA'YA GİDECEK Mİ?
"Dizinin bitmesiyle bir süreliğine tatil yapacağım. Dizidir, filmdir bunları bırakmadım. Neden bırakayım? Sadece biraz dinleneceğim. Ama bir şey olur, hemen yine oynarım. Belli olmaz bu işler." yanıtını vererek, hakkında çıkan ülkeyi terk ettiğine dair olan haberlerin önünü kesti. nbsp;
Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi!

KIVANÇ TATLITUĞ'DAN KÖTÜ HABER!
Sinema ve ekranların en çok aranılan jönü Kıvanç Tatlıtuğ, oynadığı dizinin bitmesiyle birlikte hayatı ve kariyeriyle ilgili önemli bir karar aldı. Amerika'ya yerleşmeyi planlayan Tatlıtuğ'un Los Angeles'ta yeni bir hayata başlayacağı öğrenildi. Hollywood'da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek isteyen ünlü oyuncu, aldığı radikal kararı çok yakında hayata geçirecek.
Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi!

REKLAM FİLMLERİ İÇİN GELECEK
Uzun bir süre dizilerde yer almayı düşünmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, sadece anlaşmalı olduğu bankanın reklam filmlerinin çekimleri için Türkiye'ye gelecek. Ünlü oyuncunun bu kararı almasındaki en büyük etkenin geçtiğimiz yaz Amerika'da uzun bir tatil yapmış olması gösteriliyor. Ülkeyi çok seven ve Amerikalı yapımcılarla temasları da olan Tatlıtuğ, Oscarlı aktör Russell Crowe'dan da oyunculuğuyla ilgili övgü almıştı. Crowe, film çekimi için Türkiye'ye geldiğinde görüştüğü Tatlıtuğ için "Hollywood'da oynar" demişti.


TATLITUĞ İNSTAGRAM'DAN YAYINLADIĞI FOTOĞRAFLA HAYRANLARINI ÜZDÜ
nbsp;Tatlıtuğ, akşam saatlerinde de uçakta çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafta bıyıklarını kesen yakışıklı oyuncunun yeni imajı da dikkat çekti.
Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi!



nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...