Mustafa Pektemek ameliyat olacak! Son sağlık durumu nasıl?

Mustafa Pektemek ameliyat olacak! Son sağlık durumu nasıl?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş-Trabzonspor maçının 67. dakikasında Belkalem'le çarpışan Mustafa Pektemek'in son sağlık durumu nasıl? Nerede tedavi görecek? İşte detaylar

Spor Toto Süper Lig'de Konya'da oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında rakibiyle çarpışarak sakatlanan siyah-beyazlı futbolcu Mustafa Pektemek, uçakla İstanbul'a gönderildi.

PEKTEMEK İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

İlk müdahalesi yapılan ve geceyi hastanenin plastik cerrahi servisinde geçiren Pektemek'in yolculuğa engel bir durumu olmadığı belirlenince İstanbul'a götürülmesine karar verildi. Pektemek, kulüp doktorları nezaretinde uçakla İstanbul'a gönderildi.

MUSTAFA PEKTEMEK'İN BURNU KIRILDI

Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Mustafa Pektemek'in son durumuyla ilgili kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık BJK TV'de bilgi verdi.

Karanlık, Mustafa Pektemek'in son durumuyla ilgili şunları söyledi:
"Mustafa'nın tomografisi çekildi, Burnunda ve yüzünde kırıklar bulunuyor. Ancak beyin ve gözde bir problem gözükmüyor. Mustafa'nın ameliyat olması gerekiyor. Bu gece kendisini İstanbul'a götürüp götüremeyeceğimize karar vereceğiz."


Konya Büyükşehir Torku Arena'da Beşiktaş'ın, Trabzonspor ile yaptığı karşılaşmada bir hava topu mücadelesinde rakibiyle çarpışarak sakatlanan Mustafa Pektemek, ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine getirildi. İlk müdahalesi yapılan Pektemek'in sağlık durumuna ilişkin hastane önünde gazetecilere bilgi veren kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, "Bildiğiniz gibi maçta kafa topuna çıkarken rakip oyuncuyla çarpıştı. Ambulansı çağırdık ve hastaneye getirdik. İlk müdahale yapıldıktan sonra farklı branşlardan doktorlar geldi ve muayene etti. Tomografisi çekildi. Beyinde ya da gözünde bir sıkıntı görünmüyor, yapılan testler temiz çıktı. Maalesef burnunda ve gözünün altında kırıklar meydana geldi. Elektif bir ameliyat geçirmesi gerekiyor. Yani acilen bugün burada yapılması gerekmiyor" ifadesini kullandı.


Pektemek'in bilincinin yerinde olduğunu, herhangi bir bilinç kaybı yaşamadığını dile getiren Karanlık, "Her şeyi hatırlıyor ve bize anlattı. Mustafa maalesef sakatlıklar yaşadı. Oynadığı zaman gönülden oynuyor, her şeyini veriyor. Bugünkü maçta da aynısını yaptı. Başka bir futbolcu da bunu yaşayabilirdi. Şanssızlık yaşadı. Allaha şükür ciddi bir sakatlık bulunmuyor" diye konuştu. Plastik cerrahi servisine alınan Pektemek'in geceyi burada geçireceği, sağlık durumunun yakından takip edileceği, İstanbul'a gönderilip gönderilmeyeceğine sabah yapılacak muayene sonrasında karar verileceği öğrenildi. nbsp;Bu arada Beşiktaşlı oyunculardan bazıları, maçtan sonra hastaneye gelerek Pektemek ile görüştü ve doktorlardan durumu hakkında bilgi aldı.


MUSTAFA PEKTEMEK SAHALARDAN 2 AY UZAK KALACAK
Önceki hafta Karabükspor maçında kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 2 maçla cezalandırılan Mustafa Pektemek dün şanssız bir sakatlık yaşadı. TFF Tahkim Kurulu, PFDK'nın Pektemek'e verdiği iki maçlık cezanın birini, bir yıl süreyle ertelemişti. Pektemek ve teknik heyet böylece Süper Lig'de dün oynanan Trabzon karşılaşmasında forma giyebilecek olmanın sevincini yaşadı. Ancak bu sevincin yerini yürek burkacak bir sakatlığa bırakacağını kimse bilemezdi. Pektemek 67. dakikadaki hava topunda Belkalem'le kafa kafaya çarpıştı. Yere yığılan siyah-beyazlı futbolcunun yüzü kanlar içinde kaldı.
Mustafa Pektemek ameliyat olacak! Son sağlık durumu nasıl?

Hemen müdahale edilen Mustafa sahaya giren ambulans tarafından hastaneye götürüldü. Bu sırada hakemden izin alan Slaven Bilic'in futbolcusunun yanına gittikten sonra moralinin hayli bozulduğu görüldü. Pektemek'in burnunda ve yüzünde kırıklar oluştuğu, dün gece ameliyat olan futbolcunun iki ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Mustafa Pektemek ameliyat olacak! Son sağlık durumu nasıl?

Mustafa Pektemek ameliyat olacak! Son sağlık durumu nasıl?

Mustafa Pektemek ameliyat olacak! Son sağlık durumu nasıl?


BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARDAN MUSTAFA PEKTEMEK'E DESTEK
Beşiktaşlı futbolcular Trabzon zaferi sonrası üç puanı soyunma odasında çektirdikleri fotoğrafla Mustafa Pektemek'e hediye etti.
Sonrasında hastaneye koşan futbolcular Pektemek'i ziyaret etti. Beşiktaş kafilesi dün gece ameliyata alınan Pektemek'i Konya'da bırakarak İstanbul'a döndü. Sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan Mustafa Pektemek, Trabzon maçında da hastanelik oldu. İkinci yarıda oyuna giren golcü oyuncu 68'de Belkalem ile hava topu mücadelesinde kafa kafaya çarpıştı. Burnu kırılan Mustafa ambulansla hastaneye kaldırıldı. Belkalem'in de kafası sarıldı.

Mustafa Pektemek ameliyat olacak! Son sağlık durumu nasıl?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...