Süper Lig'de toplu sonuçlar puan durumu ve 18. hafta fikstürü

Süper Lig'de toplu sonuçlar puan durumu ve 18. hafta fikstürü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Süper Lig 17. Hafta Puan Durumu. ve maç sonuçları ve 18. hafta fikstürü. Spor Toto Süper Lig'de 17. haftaya toplu sonuçları..

G.Saray kendisi gibi eksikler yüzünden sıkıntı yaşayan Ç.Rizespor'u seyircisi önünde rahat geçerek ligde son 7 maçındaki 6. galibiyetini aldı. Mücadelenin hemen başında ilginç bir şekilde kalesini terk eden Muslera, taç çizgisi kenarında Deniz'in gol vuruşu yapmasına ayaklarıyla engel olarak hatasını affettirdi. Hamzaoğlu'nun gelişiyle hücumcu kimliğini yeniden kazanan sarı-kırmızılılar baskıya başladığı anlarda golü buldu. 7'de Selçuk ceza sahası içinde Sneijder'e 'al da at' dedi, Hollandalı yerden sert plaseyle fileleri havalandırdı: 1-0. Cimbom'un hızı golden sonra da kesilmedi. Dalga dalga yüklenen G.Saray, Bruma ile çok net iki fırsattan yararlanamazken, Sneijder'in 25 metreden gönderdiği bazukayı da kaleci Serkan güçlükle tokatladı. İlk golün kahramanı Sneijder devrenin sonunda bu defa asist yaparken, Bruma aşırtma golüyle farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Portekizli böylelikle G.Saray kariyerindeki ilk gol sevincini de yaşamış oldu. nbsp;
Son dakikalar kâbus gibi
İkinci yarının başında Obraniak'ın üç sert şutunu güçlükle kornere çeken Muslera, karşı karşıya pozisyonda Sercan'a da gol izni vermedi. Sarı-kırmızılılar ikinci yarıda rakip kalede etkili olmaya geç başladı. 65'te Sneijder'in müthiş topuk pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Selçuk'un sert şutu az farkla üstten auta çıktı. 74'te Umut bomboş pozisyonda çok kötü bir kafa vuruşu yaparak topu dışarı attı. Umut'un yerine oyuna giren Burak'ın sakatlanarak 3 dakika sonra oyundan çıkması Arena'da şok etkisi yaparken, hücum gücü düşen G.Saray, son 10 dakikada rakip kalede etkili olamadı. Misafir ekip de skoru değiştiremeyince G.Saray 3 puanı kaptı: 2-0.


Süper Lig'de toplu sonuçlar puan durumu ve 18. hafta fikstürü



Koray imdada yetişti
Semih Kaya'nın yaşadığı ciddi sakatlık ve Chedjou'nun Kamerun Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda yer alması nedeniyle stoper mevkisinde sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın imdadına Koray Günter yetişti. Alanya'daki Royal Cup turnuvasında sakatlanan Koray Günter, iyileşerek ilk 11'de kendisine yer buldu.


Karaman: 2-1'e getirsek...
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "İkinci yarıdaki oyundan memnunum. Rakibin sadece bir Umut'la dışarı giden kafa topu var. Sercan'la bir pozisyonumuz var, 2-1'i bulsak oyunu değiştirme kapasitemiz artardı. İkinci yarıdaki oyunun üzerine koyup devam etmeliyiz" dedi.


Emre Çolak kızdırdı
G.Saray'da Hamza hocanın gelmesinin ardından on birde şans bulmaya başlayan Emre Çolak, maçın 27. dakikasında kaptırdığı bir topun kalelerinde tehlikeye dönüşmesi sebebiyle takım arkadaşlarını kızdırdı. Tehlikenin geçmesinin ardından önce Sabri Sarıoğlu, sonra da Selçuk İnan genç oyuncuyu uyardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...