Deniz Seki ameliyat oldu! Son sağlık durumu nasıl?

Deniz Seki ameliyat oldu! Son sağlık durumu nasıl?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cezaevinde olan ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin kanser olup olmadığının hazırlanacak patoloji raporundan sonra belli olacağı bildirildi.

Uyuşturucu ticareti yapmaksuçundan cezaevinde bulunan,ancak yumurtalığındaki kist nedeniyle hafta başında hastaneye sevkedilen Deniz Seki bugün ameliyat oldu.
DENİZ SEKİ BUGÜN AMELİYAT OLDU
Basın danışmanı Özgür Aras operasyon sonrasında şu bilgileri verdi: 'Ameliyat 3 saat'e yakın saat sürdü. Miyonlar ve yumurtalıklarda bulunan kist alındı. Ağrıları ve sancısı çok. Üzgün... 15 gün içinde patoloji raporu gelicek. Kanser riski yüksek oldugu için ameliyat oldu. Risk taşıyıp taşımadığı ise patoloji sonucu ile gelecek. Sonucun iyi gelmesi için dua ediyoruz. Tüm arayan sanatcı dostları tarafımdan kendisine iletiliyor. Arayan soran herkese teşekkür etti kendisi.

Deniz Seki ameliyat oldu! Son sağlık durumu nasıl?

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bulunduğu cezaevinden sağlık sorunları sebebiyle hastaneye sevk edilen Deniz Seki'nin kanser olup olmadığının hazırlanacak patoloji raporundan sonra belli olacağı bildirildi. Seki'nin menajeri Özgür Aras, yaptığı yazılı açıklamada, sanatçının ameliyatının 3 saate yakın sürdüğünü, miyomlar ve yumurtalıklarında bulunan kistin operasyonla alındığını belirtti. Aras, Seki'nin ağrılarının ve sancısının çok olduğunu anlatarak, ''15 gün içinde patoloji raporu gelecek. Kanser riski yüksek olduğu için ameliyat oldu. Kanser riski taşıyıp taşımadığı ise patoloji sonucunun gelmesi sonucunda belli olacak. Sonucun iyi gelmesi için dua ediyoruz. Deniz Seki'yi arayan tüm sanatçı dostları, tarafımdan kendisine iletiliyor ve herkese teşekkür ediyor'' ifadelerini kullandı. Deniz Seki, 23 Şubat Pazartesi günü Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne sevk edilmişti.




DENİZ SEKİ'YE KÖTÜ HABER
Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hüküm giyen şarkıcı Deniz Seki'nin, mahkemece kendisine verilen bin liralık para cezasını henüz ödemediği öğrenildi. Seki para cezasını ödemediği takdirde 50 gün fazladan cezaevinde kalacak.


Sonuç martta çıkacak
Seki, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan yargılandığı davada 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Aynı kararda Seki 50 gün de adli para cezasına da çarptırılmıştı. Adli para cezasının günlüğünü 20 liradan hesaplayan mahkeme, Seki için nbsp;bin lira para cezasına hükmetmişti. Cezaevinden çıkacağı tarihe kadar parayı ödemesi gereken Seki'nin bin liralık para cezasını ödemediği takdirde 50 gün fazladan cezaevinde kalacağı öğrenildi. Öte yandan ameliyat olan Seki'nin sağlık durumunun iyi olduğu, alınan kistin patoloji servisine gönderildiği ve sonuçların da mart ayında çıkacağı belirtildi. nbsp;


Arkadaşıma bakacağım
Deniz Seki'nin yakın arkadaşı Demet Akalın, Cerahpaşa'da yatan Seki'yi ziyaret etmek için Bakırköy Adalet Sarayı'na gelerek savcılıktan izin aldı. Akalın, "Arkadaşımı hastanede ziyarete gidiyorum" dedi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...