Deniz Seki son mektubuyla hüzünlendirdi

Deniz Seki son mektubuyla hüzünlendirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cezaevinde tutuklu yargılanan Deniz Seki, bir mektup gönderdi. Mektubu okuyan hayranlarını ve dostlarını duygulandırdı.

Deniz Seki'den dostlarına mesaj var! İşte detayları... Ünlü sanatçı, hayranlarına "Mektuplarınız geliyor çok mutlu oluyorum. Herkese tek tek cevap veremesem de her kelimenizin, her cümlenizin kalbimdeki yerini ve değerini hissettiğimi ve çok kıymetli olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Şarkılarımı özgürce söyleyebildiğim günlerde buluşmak ümidiyle, sizi çok seviyorum" diye seslendi. nbsp;Seki, kendisine moral olsun diye son albümünde yer alan "Hayat İki Bilet" adlı şarkısına klip çeken, aralarında Gülben Ergen, Demet Akalın, Işın Karaca, Oktay Kaynarca'nın olduğu sanatçı dostlarına ise teşekkür etti: "Ne güzel dostlar biriktirmişim bu hayatta, hepsine müteşekkirim. Klibi her izlediğimde ağlıyorum."


DENİZ SEKİ NEDEN HAPİSTE?
İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi, şarkıcı Seki'yi "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırmıştı.Kararın temyiz edilmesi üzerine dosyayı görüşen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı hazırladığı tebliğnamede, Seki ile diğer sanıklar hakkında, "uyuşturucu madde ticareti yapma" suçundan kurulan mahkumiyet hükümlerinin onanmasını istemişti. Yargıtay 10. Ceza Dairesi ise tebliğnamede belirtilen istemin aksine, şarkıcı Deniz Seki'ye "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasını bozmuştu. Daire, Seki'nin suçunun, "uyuşturucu ticareti yapmak" değil, "uyuşturucu ticaretine yardım etme" fiilini oluşturduğuna hükmederek, cezasında indirim yapılmamasını bozma nedeni saymıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...