TV8 / İZLE Yetenek Sizsiniz final kim kazandı belli oldu (YETENEK SİZSİNİZ BİRİNCİSİ...)

TV8 / İZLE Yetenek Sizsiniz final kim kazandı belli oldu (YETENEK SİZSİNİZ BİRİNCİSİ...)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yetenek Sizsiniz birincisi kim oldu, merak konusu. TV8 canlı yayında Yetenek sizsiniz Türkiye'nin finali yaşanıyor. Yetenek Sizsiniz birincisi...

Yetenek Sizsiniz birincisi kim oldu, merak konusu. TV8 canlı yayında Yetenek sizsiniz Türkiye'nin finali yaşanıyor. Yetenek Sizsiniz birincisi... Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bu akşam büyük final var. Birbirinden yetenekli yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği Yetenek Sizsiniz finalinde birinci kim olacak? Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Yetenek Sizsiniz final bölümü ve tüm detaylar haberimizde..

YETENEK SİZSİNİZ BİRİNCİSİ YUNUS KARACA OLDU

YETENEK SİZSİNİZ BİRİNCİ KİM OLACAK - İZLE nbsp;

Yetenek Sizsiniz' de bu akşam birinci belli oluyor!

Jüri; Acun Ilıcalı, Özgü Namal, Murat Boz, eser yenenler ve sunucusu Alp Kırşan' ile Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bu akşam final heyecanı yaşanıyor!

Yarışma boyunca tüm hünerlerini sergileyen Yarışmacılar için final zamanı! Yarı finalde izleyicilerden gelen oylar sonucu finale kalan yetenekler bu akşam birinci olabilmek için yarışıyorlar. Canlı yayında yapılan SMS oylaması sonucu birincinin belli olacağı Yetenek Sizsiniz Türkiye'de; hem ekran başındakiler hem de stüdyodakiler büyük heyecan yaşanıyor..Dansçılar, illüzyonistler, amatör komedyenler ve farklı yetenekler! Hangi yetenek izleyicilerden en yüksek oyu alıp finale adını yazdıracak?

Juri koltuğunda; Acun Ilıcalı, Özgü Namal, Murat Boz, Eser Yenenler'in oturduğu sunuculuğunu da Alp Kırşan'ın yaptığı 'Yetenek Sizsiniz' Türkiye'de final heyecanı yaşanıyor. Yarışma boyunca tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar için final zamanı geldi. Yarı finalde izleyicilerden gelen oylar sonucu finale kalan yetenekler bu akşam birinci olabilmek için yarışacaklar. Canlı yayında yapılacak SMS oylaması sonucu birincinin belli olacağı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'de' hem ekran başındakiler hem de stüdyodakiler büyük heyecan yaşayacak. 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' son yarı final bölümüyle bu akşam, final bölümü yle de ile 14 Temmuz Salı 20.00'de TV 8 ekranlarında olacak.

TV8 YAYIN AKIŞI

07:00Oynat Bakalım

Program

08:00Çocuk Kuşağı

Çizgi Film

09:00Aramızda Kalmasın (Canlı)

Program

DETAY

12:15Ütopya

Yarışma

13:30Ütopya Panorama (Canlı)

Program

DETAY

15:15Kaçak Gelinler

Dizi

16:45Arda'nın Ramazan Mutfağı

Program

17:45Çok Güzel Hareketler Bunlar

Program

20:00Yetenek Sizsiniz Türkiye (Final)

Yarışma

DETAY

00:30Ütopya (Yeni Bölüm)

Yarışma

DETAY

01:30Sahur Vakti (canlı)

Program

DETAY

03:30Aramızda Kalmasın

Program

05:30Çok Güzel Hareketler Bunlar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...