IŞİD'in vahşeti Taliban'ı da çileden çıkardı:?Barbarlık

IŞİD'in vahşeti Taliban'ı da çileden çıkardı:?Barbarlık

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Afganistan'da etkisini artırmaya çalışan terör örgütü IŞİD'in yayınladığı video, diğer terör örgütü Taliban tarafından tepkiyle karşılandı.

IŞİD tarafından yayınlanan videoda, Taliban'a destek verdiği öne sürülen Afgan rehineler, yere döşenen patlayıcıların üzerine oturtulduktan sonra havaya uçurularak öldürülüyor. IŞİD'in bu öldürme yöntemi Taliban'ı bile çileden çıkardı. Olayı "barbarlık" olarak nitelendiren Taliban, "Bu katlima ve cinayetlerin İslam adına yapılmış olması kabul edilemez" denildi. IŞİD'in yayınladığı ve haziran ayında ülkenin doğusundaki Nangarhar bölgesinde çekilen görüntülerde öldürülen kişilerin Taliban adına çalışan aşiret üyesi yaşlılar ile köy sakinlerinin olduğu ileri sürüldü.?Bu?arada IŞİD'in Mısır kolu Sina Vilayeti,?kaçırdığı Hırvat Tomislav Salopek'i başını keserek öldürdü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...