Şampiyon beraberlikle başladı

Şampiyon beraberlikle başladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Lukas Podolski, çıktığı ilk maçta attığı enfes kafa golü ile Cimbom'u adeta ipten aldı, 1 puana taşıdı

Son Şampiyon Galatasaray, 4 Eylül Stadı'nda Medicana Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak sezona puan kaybıyla başladı. M. Sivasspor, 10. dakikada Aatif'in golü ile öne geçti. 54'te Bilal, Aatif'i ceza sahasında yere indirdi, hakem Barış Şimşek penaltı noktasını gösterdi. 55'te penaltıyı gole çeviren Aatif kendisinin ve Sivasspor'un 2. golünü kaydetti. 2. yarıda oyuna giren Burak Yılmaz, 60'ta Selçuk İnan'ın ortasını gole çevirdi: 2-1. Bu gole Sivassporlular, 'Ofsayt' itirazında bulundular. 81. dakikada ise Telles'in soldan ortasına iyi yükselen Lukas Podolski harika bir kafa vuruşu ile maçın skorunu belirledi: 2-2. nbsp;


'BU TAKIMA IBRA ŞART'
Muslera, G.Saray'ın yediği ilk golde eline gelen topu tutamayarak çok büyük bir hata yaptı. Üç kupalı Hamza Hamzaoğlu ise Burak Yılmaz'ı ilk yarıda yedek tutarak ve Melo'yu Sivas'a götürmeyerek Cimbom'un kaybettiği 2 puanda önemli rol oynadı. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan Galatasaray, özellikle savunma ve üçüncü bölgedeki zaafları ile dikkat çekti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, maçı izlerken "Bu takıma İbrahimovic şart" görüşünde birleştiler. Aslan Cimbom, dünkü futbolu ile lig ve Şampiyonlar Ligi için taraftarını tedirgin etti. Yiğidolar ise maçta inanılmaz goller kaçırdılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...