Elçin Sangu'dan Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!

Elçin Sangu'dan Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programına katılan Kiralık Aşk dizisinin oyuncularından Elçin Sangu: Kıvanç Tatlıtuğ'u tanıdığım için çok mutluyum...

Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programına katılan Kiralık Aşk dizisinin oyuncularından Elçin Sangu, saç ve kaş renginin doğal olduğunu söyledi. Elçin Sangu, kendisi ile ilgili şunları anlattı: “Normal hayatımda da çok gülen, eğlenen, gülmekten zevk alan bir insanım. Dizide canlandırdığım 'Defne Topal' karakterimle bire bir örtüşüyor. 'Kurt Seyit ve Şura' içinde bulunduğum önemli bir projeydi. Arap dünyasında benim bilinirliğimi ve görünürlüğümü sağlayan önemli bir iş oldu. Kıvanç Tatlıtuğ'u tanıdığım için çok mutluyum. Göründüğünün aksine çok iyi ve mütevazı bir insanmış. Ben opera okudum normalde. Oyunculuğa sonradan geçtim. Oyuncu olmasam muhtemelen müzik hayatına devam ederdim.”


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...