HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dolar Fiyatı bugün Kaç Lira Oldu, Bugün 1 dolar kaç lira Kaç TL? (11 Kasım Dolar Fiyatları ve Döviz, kur haberleri)

Kaynak:
Dolar Fiyatı bugün Kaç Lira Oldu, Bugün 1 dolar kaç lira Kaç TL? (11 Kasım Dolar Fiyatları ve Döviz, kur haberleri)
Dolar, Döviz, Altın, Çeyrek Altın, Çekrek Altın Kaç Para, Dolar Ne Kadar Oldu, Haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / 

11 Kasım dolar ve altın fiyatları ne kadar oldu? Güncel dolar ve altın fiyatları sitemizde. Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 dolar kaç TL? İşte detaylar...

11 Kasım dolar  ve altın fiyatları ne kadar oldu? Güncel dolar ve altın fiyatları sitemizde. Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 dolar kaç TL? İşte detaylar...Aralık ayında yapabileceğine ilişkin tahminlerin kuvvetlenmesiyle geçen hafta yönünü sert şekilde yukarı çevirdikten sonra, bu sabah açıklanan cari denge verisinin ardından 2,90 seviyesinin altına indi. Cuma günü ABD'de faiz artışının yaklaştığını teyit eden ABD istihdam verisi ile 2.85'li seviyelerden 2.92'ye yükselen dolar/TL dün günü 2.91 civarında tamamladı.
 
İstanbul Kapalıçarşı'da 2,9220 liradan alınan dolar 2,9260 liradan, 3,15 liradan alınan euro ise 3,1540 liradan satılıyor. Önceki kapanışta dolar 2,91 liradan, euro ise 3,12 liradan satılmıştı. 
 
Piyasalardaki son durum
Dolar/TL, ABD Merkez Bankası'nın 10 yıl aradan sonra ilk faiz artışını Aralık ayında yapılabileceğine ilişkin tahminlerin kuvvetlenmesiyle geçen haftanın son işlem gününde yönünü yukarı çevirdikten sonra, bugün yatay ve sakin bir seyir izledi.
Bankacılar, gelişmekte olan ülke para birimlerine bakıldığında TL'nin diğer para birimlerinden bir miktar daha iyi performans gösterdiğini, bunda seçimlerin ardından azalan siyasi belirsizliğin etkili olduğunu belirttiler.
Dolar Fiyatı bugün Kaç Lira Oldu, Bugün 1 dolar kaç lira Kaç TL? (11 Kasım Dolar Fiyatları ve Döviz, kur haberleri)
DOLAR/TL FED'İ BEKLİYOR
Dolar/TL, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) 10 yıl aradan sonra ilk faiz artışını Aralık ayında yapabileceğine ilişkin tahminlerin kuvvetlenmesiyle geçen hafta yönünü sert şekilde yukarı çevirdikten sonra, bu hafta yatay bir seyir izlemeye devam ediyor. Cuma günü ABD'de faiz artışının yaklaştığını teyit eden ABD istihdam verisi ile 2.85'li seviyelerden 2.92'ye yükselen dolar/TL dün günü 2.91 civarında tamamladı. Kur bu sabah ise 08.45'te güne 2.9074/2.9088 seviyesinde başladı ve seçim öncesi seviyelerde seyrini sürdürdü.

1 Kasım seçimleri öncesi son işlemde 2.9095 seviyesinde olan dolar/TL, AK Parti'yi tek başına iktidara taşıyan seçim sonuçlarının ardından 2 Kasım Pazartesi günü 2.7580'e kadar gerileyerek 3 ayın en düşük seviyelerini test etmiş ve yüzde 5 ile son 7 yılın en büyük tek günlük kazancını görmüştü. Ardından ise kur ABD istihdam verisine kadar 2.85 civarında denge kazanmıştı. TL geçen hafta başında seçim sonuçları nedeniyle dolar karşısından elde ettiği yüzde 5'lik değer kazancını kâr realizasyonu, Fed belirsizliği ve başkanlık sistemi tartışmaları nedeniyle haftanın kalanında koruyamadı. Dün akşam 3.01 civarında işlem gören sepet bazında TL aynı saatte 3.0163/3.0173, 3.11 civarındaki euro/TL ise 3.1253/3.1273 seviyesinde bulunuyor.


ALTIN FİYATLARI BUGÜN BASKI SÜRÜYOR
Altın üzerindeki baskı sürüyor. Altın fiyatları doların son dönemlerdeki kazançlarını kısmen geri vermesinin ardından hafif yükseliş gösterse de, külçe altında yaşanan çıkışlar ve Fed'in faizleri artıracağına dair beklentilerle beraber baskı altında kalmaya devam ediyor. Spot altının ons fiyatı yüzde 0.2 değer kazanarak 1,091.70 dolar oldu.


ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM
Dolar Fiyatı bugün Kaç Lira Oldu, Bugün 1 dolar kaç lira Kaç TL? (11 Kasım Dolar Fiyatları ve Döviz, kur haberleri)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...