E-okul VBS giriş! E-okul veli bilgilendirme sistemi giriş ekranı not sorgulama

Düzenleyen:
E-okul VBS giriş! E-okul veli bilgilendirme sistemi giriş ekranı not sorgulama

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

E-Okul veli bilgilendirme sistemi giriş, E Okul not sorgulama ve devamsızlık bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz. E-Okul veli bilgilendirme sistemine nasıl ve nereden giriş yapacağınızı haberimizin devamından öğrenebilirsiniz. TEOG sınavlarının yapılması ile beraber öğrenci ve velilerin ilk adresi e okul oldu. Peki, e okul VBS girişi nasıl yapılır? e okul üzerinden TEOG sonuçlarına nereden ulaşabilirim?

Milli eğitim Bakanlığı son yıllarda teknolojik sistem ve internet altyapısı konusunda daha ağırlıklı çalışmaları temel olana eğitim projeleri geliştiriyor olması eğitimde modernizasyon uygulamalarının en aktif şekilde gerçekleştirilebilmesine yardımcı oluyor. Dijital hizmetleri ile öğrencilere çok daha kaliteli ve çok daha çağdaş standartlarda eğitim hizmeti sunmakta olan Milli Eğitim Bakanlığı’nın dijital platformda yer alan E-Okul sistemi ise veli, öğrenci ve öğretmen arasındaki eğitim ilişkisinin ve akışının internet hız ve kolaylığında en etkin şekilde daha güçlü hale getirilerek, öğrencilerin okulda yakalayacağı başarıların daha yüksek noktalara ulaştırılabilmesi amaçlanıyor. Öğrencilerin dünya standartlarına uygun düzeyde eğitim alabilmesini sağlamayı amaçlayan Milli Eğitim Bakanlığı’nın teknolojik sistem ve internet altyapılı çok geniş kapsamlı eğitim projeleri bulunuyor. Özellikle Fatih Projesi ve Akıllı Tahta Projesi ile eğitimde altyapısal olarak daha modern bir yapı oluşturan Milli Eğitim Bakanlığı her eğitim kurumuna özel web sayfası ve E-Okul sistemi ile dijital dünyada da aktif olarak yer alıyor.
 

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ (VBS) NEDİR?

E okul Veli Bilgilendirme Sistemi, velilerin çocuklarının ders başarılarını, sonuçlarını takip edebileceği bilgilendirme yazılımıdır. Online site üzerinden öğrenci bilgilerine ulaşımı sağlar. Veliler tarafından oldukça kullanılan sistem ile eğitim bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

 

E OKUL İÇİN TIKLAYINIZ!

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ!

E OKUL YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ!

E - OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ GİR

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİNDEN NELERE BAKABİLİRİZ?

*Not bilgisi

*Devamsızlık bilgisi
*Sınav Tarihleri
*E-karne 
*Sınav başvuru sonuçları
*Şube başarı ortalaması
*Nakil işlemleri
*Ders programı
*TEOG giriş yeri
*TEOG sonuçları gibi bilgilere bakabiliriz.

 E OKUL VBS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E Okul VBS’ ye giriş yapabilmek için; öğrencinin T.C kimlik numarası, okul tarafından belirlenen okul numarasına ihtiyaç vardır. Girişte bulunan bilgileri doldurmanız halinde önünüze yalnızca size ait olan bilgilerin sorulduğu güvenlik sayfasına geleceksiniz. Burada rastgele çıkan öğrenciye ait kimlik bilgilerini ve öğrencinin fotoğrafını seçmeniz gerekmektedir.

E OKUL GİRİŞ İLE TEOG SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

E-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapacak olan velilerin öncelikle e okula giriş yapması gerekiyor. Bu sayfa açıldığında karşınıza çıkan panelde öğrencinin kimlik bilgileri ve okul numarasını girmeniz gerekmektedir. Siteye erişim sağlandıktan sonra sayfanın sol tarafında menü ve bilgi alanlarının yer aldığı bir panel açılacaktır. Bu panel üzerinde "TEOG sınav sonuçları" başlığı karşınıza çıkar. Bu başlığa tıklayarak TEOG sınav sonuçlarına ulaşabilirsiniz. 

TEOG 2015-2016 SINAVLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Geçen yıllarda TEOG sonuçları ara tatilden önce yani Ocak ayı içerisinde e-okul üzerinden açıklandı. MEB özel bir karar almazsa 2015 TEOG sonuçları Ocak 2016 içinde açıklanacak.

TEOG sınavlarının yapılması ile beraber öğrenci ve velilerin ilk adresi e okul oldu. Peki, e okul VBS girişi nasıl yapılır? e okul üzerinden TEOG sonuçlarına nereden ulaşabilirim? E okul, 2007 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kullanıma açılan hizmet sistemidir. E okul bir öğrencinin eğitime başladığı günden itibaren mezun olana kadar takip eder. Tüm özel veya resmi anasınıfı, ilköğretim, ortaöğretim ve lise kurumlarının kullanması gereken bir yazılımdır. Veli bilgilendirme ve yönetim olarak iki farklı girişi vardır.

 
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...