Özdemir'in eşi vefat etti

/ Kaynak: Fotomaç
Özdemir'in eşi vefat etti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / Fotomaç

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gülseren Özdemir'in vefatından sonra Fenerbahçe kulubü de yayımladığı taziye mesajında Gülseren Özdemir'in uzun süredir Amerika'da bir hastanede tedavi gördüğünü belirtti. Açıklamada şöyle denildi:

Kulübümüzün uzun yıllar 2.başkanlığını yapan, 4654 numaralı Yüksek Divan Kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Sayın Nihat Özdemir'in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir'in, Amerika'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Merhume Gülseren Özdemir'e Allah'tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Merhumenin cenaze töreni ile ilgili bilgiler daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır.
F.Bahçe'den taziye mesajı
Fenerbahçe kulübü, Nihat Özdemir'in eşinin vefat etmesi üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.

Kulübümüzün uzun yıllar 2.başkanlığını yapan, 4654 numaralı Yüksek Divan Kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Sayın Nihat Özdemir'in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir'in, Amerika'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini  büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Merhume Gülseren Özdemir'e Allah'tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.Merhumenin cenaze töreni ile ilgili bilgiler daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...