HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eyüp'teki çifte cinayetin sır perdesi aralanıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eyüp'teki çifte cinayetin sır perdesi aralanıyor!
Eyüp, Haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Eyüp’te dün gece yaşanan çifte cinayetin zanlısı, ifadesinde “Beni eşimle tehdit ettiler” dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince dün gece Eyüp’te yaşanan çifte cinayetin zanlısı Ersin B, emniyette verdiği ilk ifadesinde, “Güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. İşten çıktım. Telefonla görüştükten sonra benim yanıma geldiler. Araçlarına bindim ve arka koltuğa oturdum. Borç yüzünden tartışmaya başladık. Akmut ve Tanrıverdi'ye 25 bin lira borcum vardı. Yakın zamana kadar da borcumun 15 bin lirasını ödemiştim. Kalan 10 bin lirayı 2 gün içimde ödememi istediler. Eğer 2 gün içerisinde ödemezsem eşimi alacaklarını söylediler. Bende o an kendimi kaybettim ve ön koltukta oturan Akmut ve Tanrıverdi'yi silahımla vurduktan sonra araçtan attım. Daha sonra şoför koltuğuna oturarak olay yerinden uzaklaşmaya çalıştım. Ama kaza yapınca arabayı bırakarak yaya olarak kaçtım” dediği öğrenildi.
Polis ekiplerinin evinde yaptığı incelemelerde zanlının olaydan birkaç saat sonra yazdığı intihar mektupları bulundu. Zanlı Ersin B.'nin ifadesinde polisin biraz daha geç gelmesi durumunda intihar edeceğini söylediği belirtildi.
Olayla ilgili polisin geniş kapsamlı soruşturması sürüyor.

 

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...