Big Brother Kim Kazandı! Big Brother Türkiye Finali kim kazandı, İşte birincisi?

Düzenleyen:
Big Brother Kim Kazandı! Big Brother Türkiye Finali kim kazandı, İşte birincisi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Big Brother Kim Kazandı! Big Brother Türkiye final dün akşam Star TV'de yayınlandı. Big Brother Türkiye finalde yarışmayı kazanan ve 1 milyonun liranın sahibi kim oldu? Big Brother Türkiye'de Sinan 1. olarak Big Brother Türkiye şampiyonu oldu.

Big Brother Kim Kazandı! Big Brother Türkiye final dün akşam Star TV'de yayınlandı. Big Brother Türkiye finalde yarışmayı kazanan ve 1 milyonun liranın sahibi kim oldu? Big Brother Türkiye'de Sinan 1. olarak Big Brother Türkiye şampiyonu oldu. Kameralarla dolu evde acısıyla tatlısıyla 100 gün geçirilen, bazen acımasız yarışmaların bazen ise tatlı sürprizlerin yapıldığı Big Brother Türkiye dün akşam Star TV’de final yaptı. 15 yarışmacıyla başlayıp elene elene 4 yarışmacıya düşen evde; Onur, Arsel, İdil ve Sinan 1 milyonun sahibi olmak için son kez yarıştı. Star TV’de final yapan Big Brother Türkiye yarışması yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak işte o iddia. Bu akşam ekrana gelen büyük finaliyle ilk sezonu tamamlayacak olan Endemol Shine Türkiye imzalı ”Big Brother Türkiye” programı kanal değiştiriyor.  Sunuculuğunu Asuman Krause’nin üstlendiği programın merakla beklenen ikinci sezonu için Fox Tv ile anlaşmaya varıldı.

Big Brother Türkiye'de Sinan 1. olarak Big Brother Türkiye şampiyonu oldu. 

BIG BROTHER TÜRKİYE’NİN BİRİNCİSİ VE 1 MİLYONUN SAHİBİ KİM OLDU?
Fenomen program Big Brother Türkiye’de final nefes kesti…Big Brother Türkiye’de finale kalan; Arsel, İdil, Onur ve  Sinan arasında kıyasıya mücadele sonucunda Sinan yarışmayı birincilikle bitirdi. 

BIG BROTHER TÜRKİYE FİNALİ KİM KAZANDI?

Big Brother Türkiye’nin finali dün akşam Star TV’de 22.45′te canlı yayınlandı. Yarışmanın galibi ise Şırnaklı Sinan Aydemir oldu. Sinan Aydemir yarışmayı kazanarak 1 milyonun da sahibi oldu. Big Brother Türkiye evine bir çok zorluktan geçerek gelen, sessiz ve sakin kişiliği ile ön plana çıkan yarışmacısı Sinan Aydemir son 4′e kalıp seyirciden gelen SMS oylamasında 1 oldu. Peki, Big Brother Türkiye Sinan Aydemir kimdir?

Big Brother Kim Kazandı! Big Brother Türkiye Finali kim kazandı, İşte birincisi?
BIG BROTHER TÜRKİYE SİNAN AYDEMİR KİMDİR?

Sinan Aydemir 20 yaşında Beden Eğitimi Öğretmenliği öğrencisidir. 14 kardeşi var ve hepsi ülkemizin farklı şehitlerinde yaşam mücadelesi veriyor. Sinan’ın hayattaki en büyük idolü babası. Big Brother Türkiye elemelerine katılabilmek için 3 gün boyunca tırla yolculuk yaparak İstanbul’a geldi. Sinan küçüklüğünden beri bir çok işte çalışarak ailesine destek olmaya çalışmış. Şimdi de üniversiteye gidip ailesinin gururu olmak istiyor. Hayvanları çok seviyor, babası ile birlikte tavşan besliyor. Boş zamanlarında mahalledeki arkadaşları ile futbol oynuyor. Yanından ayırmadığı kolyesinde “zaafım” yazıyor ve bunun hayatının sırrı olduğunu söylüyor. Sinan Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp bütün ailesini bir araya getirmek istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...