Kolarov, Süper Lig'in devlerini peşine taktı

Düzenleyen:
Kolarov, Süper Lig'in devlerini peşine taktı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetesinin haberine göre: Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de devrede olduğu Sırp Milli futbolcu Aleksandar Kolarov’a 3 milyon Sterlin (11.5 milyon TL) bonservis ve 50 bin Sterlin (Yılda 10 milyon TL) haftalık ücretle bitirdi. Başkan Aziz Yıldırım'da futbolcu için devreye girdi.

Transfer sezonunu Fenerbahçe’nin 9 yıllık oyuncusu Gökhan Gönül’ü alarak açan Beşiktaş, ezeli rakibine asıl çalımı bir dünya yıldızıyla atmak üzere...

Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın uzun süredir ilgilendiği Manchester City’nin sol beki Kolarov’da mutlu sona son şampiyonun yakın olduğunu İngiliz basını detaylar vererek duyurdu. Ada’nın yüksek tirajlı gazetesi The Sun’ın haberine göre Siyah- Beyazlılar, bu transfer için City’ye 3 milyon Sterlin (11.5 milyon TL) ödeyecek, 30 yaşındaki futbolcu ise haftalık 50 bin Sterlin (Yılda 10 milyon TL) kazanacak.

Tosic de devrede...

Kolarov transferiyle bizzat Başkan Fikret Orman’ın ilgilendiği ve sorun çıkmaması için gelişmeleri yakın çevresinden bile sır gibi sakladığı öğrenilirken, süreçteki kilit isimlerden birinin ise Tosic olduğu ortaya çıktı. Vatandaşıyla konuşan ve Beşiktaş’a dair övgüler yağdıran oyuncunun Kolarov’un kararını etkilediği ifade edildi.

Bir son dakika pürüzü çıkmaz ve Sırp futbolcu gelirse, Beşiktaş, Gökhan’la doldurduğu sağ kanadının ardından sol bekini de bir dünya yıldızıyla garantiye almış olacak.


Son dakika...

İngilizler, Kolarov’un Beşiktaş’a yakın olduğunu yazıyor, Siyah-Beyazlılar da işe ‘Bitti’ gözüyle bakıyor ama Fenerbahçe devreden çıkmış değil. Skrtel ve Valbuena için soluğu yurt dışında alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Sırp futbolcuyu kaçırmamak için son bir hamle daha yapmaya karar verdiği öğrenildi.

İngiliz ekibi Manchester City’ye, “Bizim son teklifimizi almadan karar vermeyin” mesajını ileten Başkan Yıldırım’ın, deneyimli savunması için Beşiktaş’ın verdiğinden daha yüksek bir bonservis bedeline çıkabileceği ve bunun da tüm dengeleri değiştirebileceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...