Asker eğlecesinde atılan havai fisekler yangın çıkardı

Düzenleyen:
Asker eğlecesinde atılan havai fisekler yangın çıkardı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Denizli'nin Acıpayam İlçesi Dedebağı Mahallesi'nde asker eğlencesi sırasında atılan havai fişekler, bir samanlıkta yangın çıkardı.

Dedebağı Mahallesi'nde dün saat 22.00 sıralarında gerçekleştirilen asker eğlencesinde gökyüzüne havai fişek atıldı. Havai fişeklerden biri Dursun Şener'e ait evin yanında bulunan samanlığa düştü. Samanların tutuşmasıyla başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangının evlere sıçrama ihtimali nedeniyle mahallede korku ve panik yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Samanlığın sahibi Dursun Şener, sinir krizi geçirdi. Çıkan yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, samanlık yandı. Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...