Fenerbahçe, yeni sezondaki 1 numarasını buldu: Harun Tekin

Düzenleyen:
Fenerbahçe, yeni sezondaki 1 numarasını buldu: Harun Tekin

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

1991’den bu yana kalesini yerli eldivenlere teslim eden Kanarya’da gelenek değişmiyor. Yeni sezonun üç kalecisi Harun, Volkan ve Ertuğrul olacak

M.EMİN ULUÇ - Yeni sezonda kaleden forvete kadar önemli değişim sürecine girecek olan Fenerbahçe’nin en güçlü kale adayı, Bursasporlu Harun Tekin... Sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan ve yaşı ilerleyen (35) Volkan Demirel ile mukavele uzatılacak ancak 1 numara değişecek. Gelecek planlarını şimdiden yapmak ve kaleyi sağlama almak isteyen yönetim yeni sezonda eldivenleri Harun Tekin’e vermeyi düşünüyor. Alternatif olarak ise Volkan Demirel ile şu anda yedek kaleci konumunda bulunan Ertuğrul Taşkıran düşünülüyor. Volkan Demirel ise yönetimin vereceği karara her türlü saygılı olduğunu belirterek “Git derlerse futbolu bırakırım” görüşünü yineliyor.

Oyuncuda sorun yok
27 yaşındaki Harun Tekin için ön görüşme yapıldı ve şartların olgunlaşması için sezon sonu bekleniyor. Ki Harun’a taraftarın yaptığı saldırı da transfer ihtimalini güçlendiriyor. Oyuncuda sorun görünmüyor ve iş kulüplerin anlaşmasına kalıyor. Şu anki kaleci durumunda ise yönetimin rahatsızlığı söz konusu. Fabiano’yu durumu idare etmek adına kiralayan sarı-lacivertliler, Volkan Demirel’in sakatlığında Brezilyalı kalecinin oynatılmasına sıcak bakmıyor. Kendi evladı olan Ertuğrul’un şans bulması isteniyor ve bu konuda Hollandalı çalıştırıcıya telkinler var. 

Yerli eldiven
Sarı-lacivertliler 1991’den bu yana 1. kaleci olarak yerli futbolculardan yana. 1991’den bu yana Engin İpekoğlu’dan Rüştü Reçber’e, Rüştü’den Volkan’a süregelen yerli kaleci geleneğinde bayrağı Harun Tekin’in alması bekleniyor. 

Karın ağrısı
- Robin van Persie’in mi var, derdin var... Bir var bir yokları oynayan deyim yerindeyse keyfine göre idman ve maç seçen Hollandalı yıldızın ağrıları var-mış! Yönetimin göndermek istemesine karşı tavırsal bir durum sergileyen tecrübeli golcü, antrenman öncesi ağrılarının olduğunu belirtti ve tesislerde özel program uyguladı. 

Nasıl satacağız!
- Yeni sezon planlamasında yabancıları elden çıkarıp kaynak oluşturmak isyeten bir yönetim anlayışı vardı. Ancak bir isim hesapları bozdu. O da Fernandao. Konya maçında sakatlanan ve kolunda kırık olan Brezilyalı oyuncunun bu şartlarda satılmasının zor olduğu görüşü var. Fernandao büyük oranda takımda kalacak gibi görünüyor.  

Yok mu alan!
- Sarı-lacivertlilerde problemli oyunculardan birisi de Emmanuel Emenike... Çok şans verilen ancak bir türlü uslanmayan ve elde kalan Nijeryalı golcünün menajeri Erdem Konyar, kulüp bulmak için Rusya, Arabistan’dan ve Çin’e kadar kapı kapı dolaşıyor. Ancak futbolundan çok olaylarıyla hatırlanması kulüplere geri adım attırıyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...