İsrail 3 Filistinli genci katletti

Düzenleyen:
İsrail 3 Filistinli genci katletti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kudüs’te Filistinli gençlerle İsrail askerleri arasında çıkan olaylarda 3’ü Filistinli, biri İsrail polisi 4 kişi hayatını kaybetti.

İsrail polisinden yapılan açıklamaya göre, Şam kapısında Filistinli gençler İsrail askerlerine saldırı girişiminde bulundu. Askerlerin açtığı ateş sonucu bir Filistinli hayatını kaybetti. Bir başka olay ise Sultan Süleyman Caddesi’nde meydana geldi. İsrail askerlerine silah ve bıçakla saldırıda bulunduğu öne sürülen iki Filistinli askerlerce vurularak öldürüldü. Olaylar sırasında yaralanan ve hastaneye kaldırılan sınır koruma biriminde görevli kadın İsrail polisi Hadas Malka’nın da öldüğü açıklandı. Öte yandan öldürülen 3 Filistinli gencin Deyr Ebu Meşal köyünden olduğu öğrenildi. Bunun ardından çok sayıda İsrail askeri köye gönderildi. Giriş ve çıkışları kapatılan köyde Filistinli gençlerle İsrail askerleri arasında gerginlik yaşandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...