Keskin Color'dan Maşa ve Koca Ayı sürprizi

Düzenleyen:
Keskin Color'dan Maşa ve Koca Ayı sürprizi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dünyanın birçok ülkesinde küçüklerin hayranlıkla maceralarını takip ettiği sevimli Maşa ve ona kol kanat geren Koca Ayı şimdi Keskin Color’ın ürün serilerinde.

50 yıllık deneyimi ile kırtasiye sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Keskin Color’ın lisanslı Maşa ve Koca Ayı karakterlerini kapağına taşıyan defterler miniklere harika bir sürpriz yapıyor. 
Maşa ve Koca Ayı’nın renkli maceraları küçükleri büyülüyor. Çocukların izlerken ekran başından ayrılmak istemedikleri kahramanlar, şimdi onlara gün boyu eşlik etmeye geliyor. Yaramaz ve bir o kadar da sevimli Maşa ile Koca Ayı, Keskin Color’ın çok özel lisanslı ürün serilerinde çocuklarla buluşuyor. Defter, kutu dosya, ambalaj kağıdı çeşitlerinden oluşan Maşa ve Koca Ayı koleksiyonu, çizgi filmin hayranlarına birçok farklı seçenek sunuyor. Keskin Color, üstün kalitesini ise ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO14001 belgeleri ile güvence altına alıyor. Firmanın portföyündeki ürünlerin tamamı, tüm sağlık testlerinden geçirilerek kullanıma hazır hale geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...