Dorukhan Toköz kaç yaşındadır ve nerelidir? Dorukhan Toköz bonservisi, mevkisi nere?

Düzenleyen:
Dorukhan Toköz kaç yaşındadır ve nerelidir? Dorukhan Toköz bonservisi, mevkisi nere?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dorukhan Toköz kaç yaşındadır, Dorukhan Toköz nerelidir, Beşiktaş'ın transfer ettiği Dorukhan Toköz hangi mevkide oynar, Dorukhan Toköz kaç paraya transfer edildi, Beşiktaş'a hangi takımdan geldi? gibi aradıklarınıza buradan ulaşacaksınız. Süper Lig bitter bitmez Beşiktaş, Dorukhan Toköz'ü renklerine kattı. Futbol severler ise Dorukhan Toköz kimdir, Dorukhan Toköz nerelidir, Dorukhan Toköz kaç yaşındadır, Dorukhan Toköz hangi mevkide oynar, Dorukhan Toköz hangi takımdan transfer oldu? gibi soruları soruyor.

Beşiktaş, Süper Lig biter bitmez Dorukhan Toköz'ü transfer etti. Siyah beyazlı taraftarlar ise Dorukhan Toköz kimdir, Dorukhan Toköz kaç paraya transfer edildi, Dorukhan Toköz nerelidir, Dorukhan Toköz kaç yaşındadır, Dorukhan Toköz hangi mevkide oynar ve Dorukhan Toköz hangi takımdan geldi? gibi sorulara cevap arıyor. Beşiktaş'ın yeni transferi Dorukhan Toköz ile ilgili tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Dorukhan Toköz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, bonservis bedeli ne kadar?

21 Mayıs 1996 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Dorukhan Toköz, Eskişehirspor’un altyapısında yetişmiş bir futbolcudur. NTV'de yer alan habere göre; Beşiktaş, Eskişehirsporlu Dorukhan Tokgöz'ü 3 yıllığına kadrosuna kattı. Siyah-beyazlıların Dorukhan Toköz için için Eskişehirspor'a bonservis bedeli de ödemeyeceği ileri sürüldü.

21 Mayıs 1996'da Eskişehir’de doğan Dorukhan Toköz, 1,80 boyunda ve 73 kilogram ağırlığındadır. Eskişehirspor’da 14 numaralı formayı terleten Dorukhan, orta saha mevkisinde top koşturuyor.

Eskişehirspor'un altyapısında yetişen yıldız futbolcu, bu sezon çıktığı 32 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...