Kadir Has'ta kapılar açıldı, GS-FB derbisi için nefesler tutuldu

Kadir Has'ta kapılar açıldı, GS-FB derbisi için nefesler tutuldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Kayseri'de bu akşam oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesinde taraftarlar stadyuma alınmaya başladı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Kayseri 'de bu akşam oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesinde taraftarlar stadyuma alınmaya başladı. Çok sayıda futbol severin ilgi gösterdiği derbi maça ev sahipliği yapacak Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nın kapıları, saat 17.20 itibarıyla taraftarlara açıldı. Galatasaray taraftarları Osman Kavuncu Bulvarı'nı takip ederek kuzey, Fenerbahçeli taraftarlar ise Ahmet Gazi Bulvarı güzergahından güney girişinden stada alınıyor. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı stadyum çevresinde çok sayıda polis görev yapıyor. Taraftarlar, detaylı aramaların ardından stadyuma alınıyor. Güvenlik güçleri, sahte ve karaborsa bilete karşı çalışma yapıyor. Emniyet yetkilileri, alkollü kişiler ile yanlarında kesici ve delici aletler olan taraftarların biletleri olsa dahi stada alınmayacağını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...