Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vatandaş, polisin sıkıştırdığı teröriste sandalye fırlattı!

Vatandaş, polisin sıkıştırdığı teröriste sandalye fırlattı!

GÜNDEM Haberleri

Sarıyer İstinye'deki ABD Başkonsolosluğu önünde nöbet tutan polislere dün sabah iki kadın terörist tarafından ateş açıldı.

Çıkan çatışmada teröristlerden biri yaralı olarak sığındığı apartman boşluğunda polis tarafından vurularak yaralı ele geçirilirken, diğer kadın terörist kaçtı. Yaralı DHKP-C terör örgütü üyesi Hatice Aşık'ın (51), 2.5 yıl önce öldürülen bir polisin katillerine yardım ve yataklık ettiği gerekçesiyle tutuklu bulunduğu davada 33 gün önce tahliye olduğu ortaya çıktı. ABD Konsolosluğu'na dün sabah saat 07.00 sıralarında ellerinde pazar çantasıyla gelen iki kadın, polis noktasının karşısında durarak ateş açtı. Polisin saldırıya karşılık vermesinin ardından saldırganlardan biri İstinye yönünde, diğeri mahalle arasına kaçtı.


Kurşunu bitti, taş attı
Mahalle arasında bir binanın bahçesinde sıkıştırılan kadın terörist, polislerle çatışmaya girdi. Polisin "Teslim ol" çağrısına bir süre direnen terörist, kurşununun bitmesi üzerine polise taş atarak karşılık verdi. Polis ise teröristi vurarak etkisiz hale getirdi. Bu çatışma anı olayı gören bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Yaralı kadın terörist Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çevresinde akrep ve TOMA ile yoğun güvenlik önlemi alınan hastanede ameliyata alınan Hatice Aşık adlı teröristin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.Görgü tanıklarından Engin Yüksek, gazetecilere yaptığı açıklamada, camdan bakarken pazar çantasıyla iki kadın saldırganın aşağı doğru indiğini gördüğünü söyledi. Saldırganların duvarın yanında mevzi aldığını ve çantayı yere bıraktıktan sonra 4 el ateş ettiğini belirten Yüksek, şöyle konuştu:
Vatandaş, polisin sıkıştırdığı teröriste sandalye fırlattı!

PENCERELERDEN MASA, SANDALYE ATILDI
"Silah seslerini duyan çevre binalardaki vatandaşlar evlerinin balkon ve camlarına çıktı. Kadının üstüne masa, sandalye, ellerine ne geçtiyse onların üzerine atmaya çalıştılar. Silahı tutan kadının kafasına sandalye geldi. Panik yapınca kafasını kaldırıp yukarıya baktı, tetiğe bastı. Mermiler binadaki dairelere doğru saçılarak evlerin camlarına isabet etti. Daha sonra kömürlük gibi bir yere saklandı. Polisler kadın teröriste yanındaki çantayı bırakması yönünde çağrı yaptı. Kadın, 'Suruç'un intikamını alacağım' diye bağırdı." nbsp;
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...