- Okul müdürünü vuran öğrencinin ifadesi ortaya çıktı
7 dakika önce

Okul müdürünü vuran öğrencinin ifadesi ortaya çıktı: Her şey planlıymış!

Eyüpsultan'da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden olan Y.K.'nin ifadesi ortaya çıktı. Öğrencinin ifadesinde, "Sabah anneme börek alacağımı söyleyerek çıktım, okula gideceğimden kimsenin haberi yoktu. Amacım öldürmek değildi, dövmekti" dediği öğrenildi.
Gündem - Gündem
17 dakika önce

Evine dönüyordu... Okul müdürünün acı ölümü

Antalya’da meydana gelen trafik kazasında çarpmanın etkisiyle kaskı kafasından fırlayan okul müdürü hayatını kaybetti.
 - Yıllardır aranıyordu... Bakın nerede yakalandı!
44 dakika önce

19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs kıskıvrak yakalandı

Rize’de 4 yıldır aranan 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, yapılan operasyon neticesinde kıskıvrak yakalandı.
 - Adliyenin Seçil Erzan'ı hakim karşısında
47 dakika önce

Adliyenin Seçil Erzan'ı hakim karşısında: 1 saat biriyle konuşsam para alabiliyorum

Yüksek kar vaadiyle 8 kişiyi dolandıran zabıt katibi Süleyman Demirel, hakim karşısına çıktı. Demirel savunmasında "Bunları doyuramadım. Bir zamanlar altın yumurtlayan tavuktum. Tatlı dilime güler yüzüme para ödüyorlar. Tosuncuk gibi gitseydim bu dosya bu kadar olmazdı. Ben 1 saat biriyle konuşsam para alabiliyorum. Süleyman’ın sırtına herkes yüklendi" dedi. Demirel'in avukatı ise "Bu dosyada aşk var, para var, ihanet var. Burada bulunan hiç kimse Süleyman’dan daha az dolandırıcı değildir" dedi.
 - Eski Devlet Bakanı hayatını kaybetti
53 dakika önce

Eski Devlet Bakanı Mehmet Kocabatmaz hayatını kaybetti

21. Dönem DSP Denizli Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, hayatını kaybetti. Kocabatmaz’ın cenazesi, TBMM'nde yapılacak törenin ardından memleketi Denizli'de defnedilecek.
 - İntihar etmeden önceki son görüntüleri çıktı
54 dakika önce

Cem Garipoğlu’nun cezaevinde intihar etmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı

Münevver Karabulut cinayetiyle gündemden düşmeyen Cem Garipoğlu ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Garipoğlu'nun ölmediğine yönelik iddialar devam ederken, otopsi görüntüleri yayınlanmıştı. Şimdi de Garipoğlu’nun cezaevinde intihar etmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.
 - Ekipler harekete geçti: Çocuğun neredeyse...
1 saat 1 dakika önce

İlkokulda korkutan anlar! Ekipler harekete geçti: Çocuğun neredeyse parmağı kopacaktı

Burdur merkeze bağlı Halıcılar İlkokulunda parmağı akıllı tahtaya sıkışan öğrenci, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarılan öğrencinin herhangi sağlık probleminin olmadığı öğrenildi. 
 - 1 milyon 135 bin TL'ye aldı, hayatının şokunu yaşadı
1 saat 21 dakika önce

1 milyon 135 bin TL'ye aldı, hayatının şokunu yaşadı! Gelen rapor davalık etti

Uğur Can adlı vatandaş, 1 milyon 135 bine aldığı arabasını ekspertize sokunca hayatının şokunu yaşadı. Raporda aracın boyanmış olduğu, kaportasında işlem yapıldığı ve vidalarında oynama olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Can, bayiden aracının değiştirilmesini istedi. Bayi kabul etmeyince yargı yoluna başvurdu.
 - "Yalvardık, yakardık, bedeli ağır oldu"
1 saat 52 dakika önce

Bakan Özhaseki'den yürek yakan sözler: Yalvardık, yakardık, bedeli ağır oldu

Deprem bölgesi Hatay'da bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aksaray Mahallesi'nde yıllar önce yapılacak kentsel dönüşüm planının, vatandaşların tepkisi üzerine iptal edildiğini vurguladı. "O protestocu gruplar hakim oldular ve bize burada kentsel dönüşümü yaptırmadılar." diyen Özhaseki, "Yalvardık yakardık derdimizi anlatamadık. Bedeli çok ağır oldu bu işin" diye konuştu.
 - Köpeği ezerek metrelerce sürükledi
1 saat 54 dakika önce

Böyle umursamazlık görülmedi! Köpeği ezerek metrelerce sürükledi: O anlar kamerada

Ataşehir'de bir sürücü, sokakta uyuyan köpeği ezerek metrelerce sürükledi.  'Zeytin' isimli köpek ölürken, sürücü olay yerinden kaçtı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
 - 'Kesik baş' cinayetinde yeni gelişme! K
2 saat 6 dakika önce

'Kesik baş' cinayetinde yeni gelişme! Kayıp kafatası günlerdir aranıyordu...

Kastamonu'da 4 gündür kayıp olarak aranan Adem Yeşilgil başı kesilmiş halde sulama kanalında bulundu. Cesedin devamı ise dört günün ardından 2 kilometre uzaklıkta bulundu. Olayla ilgili üç şüpheli gözaltına alındı. 
Gündem - Gündem
2 saat 26 dakika önce

Yargıtay'da bilmece sürüyor! Başkan, seçimin 35. turunda da seçilemedi

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 35. tur oylamasında da hiçbir aday seçilme yeterliliğini sağlayamadı.
 - Kaybolan adam için komandolar devrede
2 saat 39 dakika önce

Kaybolan adam için komandolar devrede: Dikkat çeken plaka detayı

Antalya'da 19 gün önce kaybolan 51 yaşındaki Fetullah Kaya için komandolar devreye girdi. Aramalarda Kaya'nın kaybolduğu gün kullandığı motosikleti bulunurken incelenen motosikletin plaka yazılarının ise tamamen silik olduğu dikkatlerden kaçmadı. 
 - Dervişoğlu'ndan İyi Parti'den ayrılanlara çağrı
2 saat 56 dakika önce

Dervişoğlu'ndan İyi Parti'den ayrılanlara çağrı: Gelin küskünlükleri sonlandıralım

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisiyle yolları çeşitli sebeplerle ayrılanlara seslendi, "İyi Parti dün olduğu gibi bugün de sizindir. Gelin yaralarımızı birbirimize sarılarak saralım. Gelin, küskünlükleri sonlandıralım" ifadelerini kullandı. Dervişoğlu, yeni anayasa tartışmalarıyla ilgili de 'Türkiye'nin gündemi değil' değerlendirmesinde bulundu.
 - 17 yaşındaki çocuk hakkında yeni gelişme
3 saat 10 dakika önce

Okuldan atılan öğrenci müdürü öldürmüştü: 17 yaşındaki çocuk adliyeye sevk edildi

Eyüpsultan'da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’ı silahla vurarak ölümüne neden olan 17 yaşındaki zanlı, Savcılıktaki işlemlerinin ardından 'kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
 - Yorumlara 4 metrelik ekmekle cevap verdi
3 saat 16 dakika önce

Sosyal medyada gündem oldu, yorumlara 4 metrelik ekmekle cevap verdi

Sivas'ta ürettiği ekmeklerle adından söz ettiren ekmek ustası, sosyal medyadan hakkında yapılan yorumlara ve “Niye 3.80 de 4 değil” sorularına ürettiği 4 metrelik ekmekle cevap verdi.
 - Kuzey Marmara otoyolunda panik!
3 saat 22 dakika önce

Kuzey Marmara otoyolunda panik! Yolda giderken bir anda alevlere teslim oldu

Pendik Kuzey Marmara otoyolunda seyir halindeki bir minibüs alevlere teslim oldu. Alevler kontrol altına alındı, minibüs kullanılamaz hale geldi.
 - Ablasını öldüren çocuğun ifadesinden skandal sözler
3 saat 31 dakika önce

15 yaşındaki çocuk ablasını öldürmüştü: İfadesinden skandal sözler çıktı

Ankara’da ruhsal problemler yaşadığı iddia edilen 15 yaşındaki çocuğun, kendisinden bir yaş büyük ablasını sırtından bıçaklayarak öldürülmesine ilişkin soruşturmada verdiği ifade ortaya çıktı. İfadesinde “Her evden kaçtığında başka bir erkek arkadaşının yanına gittiği için bıçaklamayı planlıyordum” dediği öğrenildi.
 - Fabrika sahibinin feci ölümü saniye saniye kameralarda
3 saat 42 dakika önce

Pres makinesine sıkışmıştı: Fabrika sahibinin feci ölümü saniye saniye kameralarda

İzmit'te pres makinesine sıkışan Sude Havacılık fabrikasının sahibi Necmi Şahin'in (48) hayatını kaybetmişti. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şahin'in kontrol etmek için iş makinesine girdiği, bu sırada makinenin kendi kendine çalıştığı görülüyor.
 - Öğretmenler iş bırakıyor!
4 saat 27 dakika önce

Okuldan atılan öğrenci müdürü öldürmüştü! Dehşete düşüren olay sonrası öğretmenler iş bırakıyor

İstanbul Eyüpsultan'da bulunan özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın, 5 ay önce okuldan atılan Irak uyruklu bir öğrenci tarafından dün silahla öldürülmüştü. Dehşete düşüren olay sonrası Türk Eğitim-Sen'den iş bırakma kararı geldi. Sendikaya bağlı öğretmenler yarın ilk derse girmeyecek, cuma günü ise tamamen iş bırakacaklar. Öğretmenler perşembe günü okullarda, cuma günü ise il milli eğitim müdürlüğü önünde basın açıklaması yaparak "Öğretmene şiddete hayır" diyecek.
 - Parmağındaki morluğun sırrı çözüldü
4 saat 34 dakika önce

Cem Garipoğlu'nun parmağındaki morlukların sırrı çözüldü

Münevver Karabulut cinayetindeki şüpheleri bitirmek için ortaya çıkan Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde tartışılan 'morluklar'ın sırrı çözüldü. Garioğlu'nun ellerindeki morlukların sebebinin parmak izi çalışması yapıldığı sırada kullanılan mürekkep olduğu belirlendi. 
Sona Git