'Hükümetimiz sanatın ve sanatçının yanındadır'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Hükümetimiz sanatın ve sanatçının yanındadır'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Davutoğlu, "Dünya Tiyatrolar Günü" için yayımladığı mesajında, "Hükümetimiz sanatın ve sanatçının her zaman yanındadır." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Hükümetimiz sanatın ve sanatçının her zaman yanındadır. Milli ve evrensel değerlerimizin ve kültürel zenginliklerimizin korunması ve gelecek nesillerimize aktarılabilmesi için gerekli çalışmaları yapmaktadır" ifadesini kullandı.

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Davutoğlu, "Dünya Tiyatrolar Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Davutoğlu, hükümetlerinin her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Milli ve evrensel değerlerimizin ve kültürel zenginliklerimizin korunması ve gelecek nesillerimize aktarılabilmesi için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Medeniyet yolundaki ülkemiz için hükümet olarak bundan sonra kültürel alana daha çok önem vereceğimiz muhakkaktır. Bu düşüncelerle, ülkemizin estetik ve sanatsal yönden gelişmesine katkılarını başarıyla sürdüren ve köklü bir geleneği olan Türk tiyatrosunun daha da güçlenmesini temenni ediyorum. Değerli tiyatro sanatçılarımız başta olmak üzere, tüm tiyatro çalışanlarının ve tüm sanatseverlerin Dünya Tiyatrolar Günü’nü içtenlikle kutluyor, bütün tiyatrocularımıza en içten sevgilerimi sunuyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...