Gündem - Gündem
7 dakika önce

Bodrum'da içme suyu hattında patlama: Yollar göl oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kara yolundan geçen içme suyu ana isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.
Gündem - Gündem
13 dakika önce

İzmir açıklarında 14'ü çocuk 29 göçmen yakalandı

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 29 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.
 - Hamas lideri ile görüşüldü
23 dakika önce

AK Parti'den kritik ziyaret! Osman Nuri Kabaktepe, Hamas lideri Heniyye ile görüştü

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüşme gerçekleştirdi. Kabaktepe, görüşmeye ilişkin "Hem Cumhurbaşkanımız hem necip milletimiz Filistin mücadelesinin daima yanındadır. Bu şanlı mücadelede üç evladını ve torunlarını şehit veren Hamas Siyasi Büro Başkanı Sayın İsmail Haniye'ye baş sağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.
Gündem - Gündem
30 dakika önce

2 kişi ölmüş, 1 kişi yaralanmıştı: Huzurevinde dehşet kameralarda

Antalya’da huzurevinden çıkartılacağı gün 2 kişiyi bıçakla öldürüp 1 kişiyi de ağır yaralayan zanlının, huzurevinde elinde bıçak bulunduğu anların kamera görüntüleri ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
49 dakika önce

Sapanca Gölü'nde hareketli dakikalar! Ekipler harekete geçti

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde Sapanca Gölü'ne botla açılan ve mahsur kalan 2 kişi AFAD ekiplerince kurtarıldı.
Gündem - Gündem
1 saat 10 dakika önce

Parkta dinleniyordu, ölüm yakaladı

Antalya’da bir kişi, dinlenmek için oturduğu parktaki bankta bir anda yere yığılıp hayatını kaybetti. Yaklaşık 5 ay önce kalp ameliyatı olduğu öğrenildi.
 - Türkiye-KKTC mutabakatı! İmzalar atıldı
1 saat 32 dakika önce

Türkiye-KKTC mutabakatı! İmzalar atıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı Konutu'nda bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Türkiye ile KKTC arasında "KKTC Narenciye Sektöründe İleri Meyve İşleme ve Donmuş-Soğuk Depolama Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi"ne yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
 - "İmamoğlu" detayı dikkat çekti
2 saat 52 dakika önce

Erdoğan-Özel görüşmesinin perde arkası! Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, "İmamoğlu" detayını açıkladı

Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, TGRT Haber canlı yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesini değerlendirdi. Tayyar, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Özel'le görüşerek aslında İmamoğlu'nu bir şekilde devre dışı bıraktığını söylüyorlar. Erdoğan'ın Özgür Özel'i muhatap aldığı, bunun da parti içinde (CHP) kavgaya yol açacağı şeklinde tuhaf değerlendirmeler var. Bu yorumlardan İmamoğlu çevresinin bu görüşmeden rahatsız olduğu ortaya çıkıyor" dedi.
 - Neye uğradıklarını şaşırdılar, panik anları kamerada
2 saat 58 dakika önce

Antalya'da korku dolu anlar! Neye uğradıklarını şaşırdılar, panik anları kameralara yansıdı

Antalya’nın Alanya ilçesinde seyir halindeki öğrenci servisinin şoförü ile tartışan bir başka sürücü, trafik ışıklarında içerisinde öğrencilerin bulunduğu aracın camlarını demir sopayla parçaladı.  Saldırı anı servis aracındaki bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınırken, öğrencilerin yaşadıkları korku ve panik görüntülere yansıdı.
 - "CHP'den yardımcı veririm"
3 saat 6 dakika önce

Özgür Özel'den Erdoğan'a bakanlık teklifi: "CHP'den yardımcı veririm"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti genel merkezinde ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel, görüşmeye dair dikkat çeken açıklamada bulundu. Özel, Erdoğan'a "bakanlık" teklifinde bulunduğunu açıkladı. Özel, "CHP'den bakan yardımcısı verebileceğini" ilettiğini aktardı.
 - Çatlak fark edilmesine rağmen çalışanlar tahliye edilmemiş
3 saat 28 dakika önce

Erzincan İliç maden faciasına sebep olan eksikler Meclis'te: Çatlak fark edilmesine rağmen çalışanlar tahliye edilmemiş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Bekir Aktürk, Erzincan İliç'teki maden faciasına sebep olan eksikleri sıraladı. Aktürk, konteyner içerisindeki çalışanların yığında çatlaklar gözlemlendikten ve yığının hareketleri tespit edildikten sonra tahliye edilmediğini söyledi. Aktürk, "İşverenin acil durumu yönetmekte yetersiz kaldığı değerlendirilmektedir" dedi.
 - Başıboş eşeğin ısırdığı kadın hastanelik oldu
3 saat 29 dakika önce

Sokak köpeklerinin ardından başıboş eşek sorunu! Isırdığı kadın yaralandı

Başıboş köpeklerin sokakta yaydığı tehdit sürerken şimdi de başıboş eşek sorunu ortaya çıktı. Kayseri’de başıboş bir eşeğin ısırdığı kadın yaralandı.
 - Marmara sağanak ve fırtınaya teslim
3 saat 35 dakika önce

Marmara sağanak ve fırtınaya teslim: Yollar göle döndü, ağaçlar devrildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarısının ardından İstanbul’da sağanak yağış etkili oldu. Bursa’da ise fırtına ağaçları devirirken, Osmangazi ilçesinde de çok sayıda ağaca yıldırım düştü.   
 - Aksaray'daki kazayla ilgili otobüs şoförü tutuklandı
4 saat 36 dakika önce

2 kişi ölmüş, 40 kişi yaralanmıştı: Aksaray'daki kazayla ilgili otobüs şoförü tutuklandı

Aksaray’da otobüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen, 2 kişinin öldüğü, 6’sı ağır 40 kişinin yaralandığı otobüs kazasında taburcu olduktan sonra adliyeye sevk edilen otobüs şoförü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 - Seçil Erzan davasında cezaları artıran yeni gelişme
5 saat 2 dakika önce

Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Mağdur sayısı yükseldi, talep edilen ceza arttı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında 5 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Mağdurlar hakkında hazırlanan iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’den 26’ya, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.
 - Askı süresi doldu ama MEB görüş almaya devam ediyor
5 saat 15 dakika önce

Askı süresi doldu ama MEB görüş almaya devam ediyor

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Model" kamuoyunun görüşüne sunuldu. MEB'in açıkladığı süre doldu fakat bakanlık görüş almak için site erişimini kapatmadı.
 - Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti
5 saat 19 dakika önce

Ankara'da kaza yapmıştı: Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti

Ankara'da motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
5 saat 31 dakika önce

Malatya'da hurdacılar sitesinde korkutan yangın

Malatya’da Hurdacılar Sitesi çöp toplama alanında yangın çıktı. Alevler itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
 - İsrail konusunda kararlılık mesajı!
5 saat 34 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e karşı dünyaya kararlılık mesajı: Batı bize saldıracak, dik duracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MÜSİAD Yönetim Kurulu'nu kabulünde açıklamalarda bulundu. İsrail'le ihracat ve ithalatın durdurulmasına yönelik değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Biz coğrafyamızda çatışma kan ve gözyaşı görmek istemiyoruz. Aldığımız bu kararla Batı'nın üzerimize nasıl saldıracağını biliyoruz. Dik duracağız ve bileceğiz ki önümüzdeki yol mazlumların yanında yol alma durumudur. Bizim burada tek bir gayemiz var. Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamaktır" dedi.
 - 20 ilde alarm seviyesi yükseldi
5 saat 46 dakika önce

Meteoroloji uyardı, kışlıkları kaldırmayın! 20 il alarm verdi, kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji son dakika hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre ülke genelinin kuvvetli yağış ve rüzgar ile geçmesi tahmin ediliyor. Öte yandan 20 il için uyarı geldi. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - Kahraman itfaiyecinin ani ölümü yasa boğdu
6 saat 1 dakika önce

Kahramanmaraş depremlerinin sembollerindendi! Kahraman itfaiyecinin ani ölümü yasa boğdu

Kahramanmaraş’ta depremin yıktığı binanın enkazından kurtardıkları yaşlı adama ayağındaki botlarını çıkarıp giydirdiği görüntüleri gündem olan Amasya Merzifonlu itfaiyeci Kürşat Aydın, Samsun’da evinde ölü bulundu. Depremin sembolü o botlarını bir daha giymeyen 43 yaşındaki Aydın’ın ani ölümü memleketindeki sevenlerini yasa boğdu. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, başsağlığı mesajı yayınlayarak üzüntüsünü paylaştı.
Sona Git